Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3917 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

chris van Australië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2015
Good value for HK
clean, good size room, great staff
Beoordeeld 16 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Will come back again
We have been upgrade to bigger room, the room is spacious with living room and kitchenette. The location is good and convenient. The staff were friendly.
I was there to celebrate my birthday with my boyfriend. I would like to thank the staff upgrade me to a bigger room. The location is good and convenient. We took shuttle to and from airport and stop at Ibis Hotel. We will definitely come back again.
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hubertus van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in november 2015
very spacious rooms
space, location, value for money
perfect
Beoordeeld 10 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ying van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in februari 2015
big convenient boutique hotel
big, clean, bargain
Beoordeeld 07 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

IRELINDA van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
room smaller than WRITTEN
pretty bad. we booked a 41sqm but ended up with a 25sqm room. After checking with the staff and the hotel website once there, we realised there is NO 41sqm room. As an explanation. dare to explain us that "the room is indeed 41sqm but after furnitures installed, it becomes 25sqm" - True Story! anyway, only 10 tv channels incl 1 english channel, no hand soap and cleaning done superficially. tempting to go back ... i don't think so.
Beoordeeld 02 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeffrey van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
We dont dine at the Hotel. We only avail the hotel
Affordable, comfort and considerate
Good
Beoordeeld 29 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

oren van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Great value for money !
Great value for money !
Great value for money !
Beoordeeld 26 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Geena van Singapore
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 5 nachten in september 2013
Big Room, Good Location
The room is big and clean. A ten minutes walk to the nearest station which is very near the central. Cabbing to central is cheap and affordable.
It was a good and comfortable stay. Convenience stores are nearby and it was not very noisy at night. The room is considered big despite its hotel size.
Beoordeeld 15 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

timothy van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Great location fantastic price
Location price staff
Have stayed a number of times and am.never dissappointed.
Beoordeeld 13 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kam van Hong Kong
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Cool
Cool coo cool
Cool
Beoordeeld 13 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: