Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3915 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Irene van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
good location
good location, easy to find, spacious
Beoordeeld 12 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
big room
big room, spacious, near MTR
Beoordeeld 12 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ALEKSEI van Rusland
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2014
Vacation in 60 West Hotel
Good location, nice room, nice staff
We arrived early at the hotel. There were no rooms available, waited about 3-4 hours when released our room and it will be removed. Expected on the couch ... But despite this hotel liked. Clean, comfortable. Near a bus stop within walking distance of the subway. The hotel is without power, so I put one of this item
Beoordeeld 09 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jonathan van Canada
Individuele reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Good hotel!
Location, staff, room
Very friendly staff, great room, no complaints!
Beoordeeld 08 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sin van Maleisië
Groepen
Executive Suite
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
Pleasant stay
Friendly and helpful staff, nearby food and cleanliness
Pleasant experience Food available nearby
Beoordeeld 23 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fenty van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Hotel with best location
Location,Room,Clean
I Stay for 5 days in this hotel and sastify. The suite room is big enough and the location is not far away for MRT. Even starbuck is near here. For me all is ok
Beoordeeld 23 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thong van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Spacious room
Roomy, clean and comfortable
Beoordeeld 23 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Francois van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
Good rooms, but No view! Clean!
Clean, nice confortable bed, big shower
Good
Beoordeeld 20 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van Portugal
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2015
Big room but not cozy
Big room, good price and easy to locate
Have put a special request to Agoda when booking the room that an upper floor room is required cos we are coming with a baby boy, however its had been neglected and we were place at a low floor. The staff said it was the last room and we have no choice. So looks like its useless to put any special notes when booking cos apparently it will be ignored. Room is big and good price, however, there are certain things that need improvements. For example, towels arent clean, its smelly and yellowish and looks like its been used. No soap for washing the hands, bathroom ventilation is poor; it takes a long time to dry the floor. If you walk in the bathroom with your slippers and the floor is wet, when you walk out, beware that you wont fall off cos the floor of the room is not carpet and its very slippery. Bathroom door is a bit heavy and you need to close it when you went to bed otherwise you will hear the loud noise if the pipes.
Beoordeeld 20 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aileen van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in september 2015
Worth staying if the room rate is attractive
Location, staff, room size
60 West is more like a serviced apartment. I chose it because of its good room size and self service laundry facilities. The room decor is basic and modern with obvious signs of wear and tear. Staff are very friendly and helpful. I would have happily recommend it if I had not seen a huge cockroach lurking in my mug.
Beoordeeld 16 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: