Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3915 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Scott van Australië
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Large rooms for a small price in a great location
Great staff, great location, large rooms, clean, within walking distance of MTR, great price.
This was the fourth time I have stayed at 60 West and it again was great. I highly recommend this hotel. It is not the high end fancy type, but definately clean, well maintained, large rooms with a small kitchen type area. I cannot speak highly enough of this hotel.
Beoordeeld 26 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

fraser van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Good enough for biz trip
Location, that's it
Just good enough for biz trip
Beoordeeld 19 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nesmie van Filipijnen
Groep
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
huge, clean, and furnished room
huge room, furnished, location
It was great.... love the bed and the room... staffs are polite and efficient
Beoordeeld 04 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PING van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
speedy, efficient, comfortable, quiet
convenient transportation, good stores and restaurants, good tv
I gave a rating of 9 during my last visit. I was satisfied with the service provided by this hotel. My rating is still 9.I liked the internet service. The housekeeping facilities (laundry, kettle, ironing, oven) make a person feel at home.
Beoordeeld 01 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jay van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Excellent Facilities and Location
Location, Room size, Decor
Excellent facilities and cleanliness in the hotel. Good gym and front desk service. The rooms are tastefully decorated in a modern style and are spacious. The location is next to the Western Market and the Macau Ferry Terminal with many restaurants and cafes nearby.
Beoordeeld 25 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pun van Portugal
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Cheap price
Cheap price, large room, good location
The location is good, just few minutes from ferry terminal and MTR station Our room is upgraded and it is very big for 2 persons while the price is really cheap for this!!
Beoordeeld 15 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YUEH van Taiwan
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Good
Location ,big room, kingsize bed
Beoordeeld 09 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SOK van Portugal
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juni 2015
good
good, convenience, clean
good and convenience, clean
Beoordeeld 07 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ho van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Spacious and cool. Good location
Location, spacious, clean
Beoordeeld 07 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

iqmal van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
Prime location
Spacious, Apartment style, Accessible
If you are looking for a simple and accessible via transportation. This would be the perfect hotel for you. A hotel that caters like an apartment as it provides a small kitchen area, refrigerator and a microwave. All these are tuck in in one spacious room. As it is at a prime location, roaming around is definitely easy. Tram and Bus stop is just right infront of the hotel and train station is 5 mins away. Convenience store such as 7-11 and coffee lovers searching for starbucks, no worries, it just around the area. Staff there are well-versed in English and courteous as always. Do note, their TV channels are limited.
Beoordeeld 02 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: