Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3915 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Jeffrey van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Comfort Hotel
Clean,Huge and Location
The room is very big beside that the bed is actually combine 2 single bed so that you will feel that is big.The downside is they forget to top up our coffee and tea sachet for 2day.
Beoordeeld 17 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pui van China
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
Happy experience!
Good price, happy experience, clean
Beoordeeld 16 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Norah van China
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Nice place
The room is surprisingly large.
The receptionist gave us a free upgrade to suite. The room is huge compared to average hotel rooms in Hong Kong Island. It's clean and tidy and noise-free. There's pantry with a microwave, a fridge, a sink and essential tablewares, which is perfect to deal with takeaway food. Me and my partner really enjoyed our stay there.
Beoordeeld 14 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

seulgi van Zuid-Korea
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
not bad
good location, in front of the tram stop, big room
Very close to the tram stop and ferry terminal. The room is big enough for 2 persons. but not that clean.
Beoordeeld 11 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Comfortable hotel with large room
Very large room for Hong Kong. Helpful staff. Tram runs right in front of hotel.
Stay at 60 West Hotel was very good. The room was exceptionally large for Hong Kong. Our room was equipped for handicapped guests (I don't know if all rooms are or not). The room was very modern and clean. Staff was helpful.
Beoordeeld 09 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Australië
Individuele reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Awesome!
Quick check-in / check-out, location, super comfortable
Love staying here...easy access to Central, great price, super comfy beds and always so easy at check-in / check-out.
Beoordeeld 25 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kwok van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Make me feel bad
nice space , good color , just like a house
Not Good! make me feel dirty and bad. there still have not finish clean up.
Beoordeeld 24 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thong van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Great value hotel
Spacious room, clean and tidy.
Overall the experience is good, room is spacious and well organized, value for money
Beoordeeld 23 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leong van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2015
good hotel to visit
clean good services good location
Beoordeeld 21 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in februari 2015
room is big n tidy
convenient and tidy. i like its hv a mini pantry.
the room is big and no carpet. thats gd and tidy.
Beoordeeld 21 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: