Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3917 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

yiu van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in januari 2015
60 West Hotel
OK
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sum van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in december 2014
Value for money
Big room, tidy and clean.
Beoordeeld 30 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHUN van China
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in november 2014
Clean, comfortable
Clean, comfortable
Clean, comfortable, lot of food stores nearby
Beoordeeld 29 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Castaigne van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Great Pad
Size of the room, Location and clean
I was upgraded to a bigger apartment, the size was usually large for such hotel and price.... easy hotel and location at the edge of
Beoordeeld 27 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kwai van China
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in december 2014
Big room seldom seen in HK
Big,clean like a home,convenient
this is the biggest room i ever seen in HK hotel.Normal one is bigger than normal,if you choose suite can stay for a family members of 4 with kids.Two big beds and dinning area. very comfort like a home.very good for short or long stay.
Beoordeeld 24 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van China
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Excellent
Big room, have fridge and microwave
This is an ideal service apartment.
Beoordeeld 23 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rob van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Reasonable but not great
Location, cleanliness, convenience
Overall, good value but the rooms lack sufficient noise insulation. Can hear all your neighbors!
Beoordeeld 20 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hui van Maleisië
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2014
Overall exceed expectations
Valuable Good Staff Nice Location
A good value hotel. For this price, is hard to get a big room in Hong Kong. Around 10 mins walk from MRT and Ferry Terminal. Staff was helpful and u could store your luggages here afetr check out. 60 West Hotel is a good hotel for those have a trip to Macau on the next day too.
Beoordeeld 20 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SH van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Executive Suite
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
A cozy stay
Its impressive to find such room & toilet space in Hong Kong.Room was neat and clean.
Was a comfy, cozy stay for a family with older children. Very basic needs were provided enough for 4. Would be good to have a table cloth by the sink to keep the tabletop dry.
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chen van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in december 2014
Value for money
1) staffs were helpful in recommending good food nearby. Spacious. Clean
Quite a good stay. Although the MTR is not too far. But if you frequently travel back to your hotel. It's quite a walk.
Beoordeeld 19 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: