Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3917 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Kit van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Good location
Good location, new & tidy hotel
This hotel near Central area in Hong Kong, new & tidy, can reach everywhere . many location / oversea resturant .
Beoordeeld 15 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kan van Australië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
good experience.
Beoordeeld 14 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tsz van China
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2014
nice
clean nice staff and comfortable room
Beoordeeld 14 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Steve van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Good except very poor wifi kept cutting out
Cleanliness and facilities mainly
Beoordeeld 14 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ella van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2013
my family members love to stay there!
good services, comfy, quiet
it's quiet comfortable, comparatively spacious room in HK hotel, reasonable price, quiet rooms and good services! my family members would like to stay there again if they visit HK again!
Beoordeeld 14 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hien van Singapore
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Good budget hotel with large room for HK standard
Location, room size, internet
Location is good next to dried seafood street. Good access to public transport and reasonable large room for HK standard in central location in HK island
Beoordeeld 13 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KA van Macau
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Not very good experience
Near shopping area and central
Cannot understand this hotel management , how come they had the facility maintenance and did not inform us when we checked in. No water when we took the shower in a half. Very bad experience.
Beoordeeld 13 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emmanuel van Frankrijk
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in mei 2014
Simple but effective. Good value for money
Space, location, friendly
I recommend this place.Simple and basic, but clean and well located. Compared to many other hotels in HK, this one is really affordable and good quality
Beoordeeld 12 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Willish van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
rude, room need key, the hallway dark
cheap, near central, big room
Beoordeeld 12 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

betty van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2014
Good stay for the price.
location,price,room size
The twin room was rather run down, so we asked for another room. We got an upgrade which was very nice, and that room deserved a 4-5. Great staff that was very helpful!
Beoordeeld 12 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: