Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3915 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

George van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Good, basic, spacious rooms
Good location, large rooms with kitchen / washing machine etc
Excellent place to stay with young children as you can be self contained. Good quality if basic furnishings, very helpful staff.
Beoordeeld 08 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ONG van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
5 mins walk from MTR
Spacious, quiet and cheaper comparing others
Beoordeeld 08 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jacky van Maleisië
Individuele reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2014
Excellent and will come back again
Cleanliness, Size and Service
Would stay here again. Got a free upgrade to a HUGE ROOM.
Beoordeeld 07 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuki van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
convenient location
complimentary bottled water, internet, nicely decorated rooms, clean
Beoordeeld 07 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dominic van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
No frills; simple
Open plan room
Simple, relatively comfortable and clean. Staff somewhat robotic but attentive to a certain extent. Would return due to location but pricing needs to be adjusted to ensure my return business.
Beoordeeld 06 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Koo van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
It is a comfortable place for a short stay.
It clean, friendly staff, good internet connection.
I was happy with the service.
Beoordeeld 06 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

QIANYI van Nieuw-Zeeland
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Ok overall
Close to central, Macau terminal and tram
It was ok overall. Spacious room, budget hotel. Thought washing machine was inside the room instead it was in a common area and you will need to buy tokens for laundry and dry clean, a bit mislead on the description. The closest public transportation is tram, right downstairs. Great for sight seeing in hk island, only 2.30 hkd pp. mind you to save some changes for the tram. No change available.
Beoordeeld 03 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lai van China
Zakelijke reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2014
many food for eating
easy to get, nice , efficiency
a bit expensive, not near MTR a bit expensive, not near MTR, a bit expensive, not near MTR
Beoordeeld 02 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sze van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Spacious. Convenient
spacious. convenient.
They upgraded me to a bigger room which is super spacious in Hong Kong hotels. That's great. The hotel is on HK island, 15-20 min walk from Sheungwan metro station. Quite difficult to find in the beginning so suggest you to take a cab for the first time. There is bus and tram right outside the hotel, convenient to reach central and causewaybay for nightlife and shopping. Lots of local food, the local restaurant across the street serve nice hk style breakfast. Western food are near sheungwan station or soho district, which is a 20min walk.
Beoordeeld 02 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kiril van Bulgarije
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in januari 2014
convinient location
convinient location, value for money
i visit HongKong several times per year, usualy use hotels at the island. This one is realy convinient ant well located.
Beoordeeld 01 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: