Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3915 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

CHEOK van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Big room in Pricey Area
big room, clean, and easy to access public transpot and local food
Beoordeeld 16 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Phoebe van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
clean, new, comfortable
easy to access for business meeting if you need to be in Sheung Wan and Central area, a much quiet location but not too far from public transportation, MTR, Tram, Bus.... all can be choose.
will stay again, as overall has pretty good experience
Beoordeeld 15 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hildegarde van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
its a great hotel to stay.
excellent staff. clean big and comfortable room.
Its a very great experience. It exceed my expectation uin a budget hotel. It really nice and comfortable to stay here. Nearby to macau ferry, shopping aroud the corner with a very accommodating staff. Will definitely comeback here whenever im in hongkong.
Beoordeeld 07 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jay van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
The room is an apartment. Had three beds and thre
Big room, clean, easy access to the trolley
It was a good stay. Only problem is that the housekeeping was off at 4:30 pm and I was jet lagged so no room cleaning. I would stay there again happily.
Beoordeeld 05 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

immanta van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2013
Large room and easy to get public transportation
Large room, free wifi and easy to get transportaion
I was enjoyed stay at 60 West Hotel, I like room size and hotel cleanliness
Beoordeeld 05 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YINGHENG van China
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Valued budget hotel
room size, location, good price
It's a comfortable hotel but the room is not so clean, like the bathroom and living room, there is some hair on it.
Beoordeeld 03 oktober 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Josephine van Canada
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Big Room + Cheap Price
Clean & Big Room. Very reasonable price. Easy to take MTr / airport bus.
Beoordeeld 30 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Australië
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Close to public transport
Clean quiet central
Only stayed one night was close to main train station which got us to airport. It was safe and secure.
Beoordeeld 24 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

johnathan van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2013
Terrible staff,
Location, room size, free wifi
Beoordeeld 22 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Phoebe van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in september 2013
clean, new
quiet clean new
good hotel, even thou normally people may select the bigger chain of hotel which's just near by this, for enjoy quiet people or for business purpose, it's a much quiet one.
Beoordeeld 22 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: