Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3917 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Clarence van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
Pleasant stay amid a busy location
Comfortable room size (although the room size is grossly inflated in agoda) Easy access to buses and trams but MTR access is a some distance away (a good 5-8 min walk) Good and easy wifi connection Rather inflexible when it came to check-out time Would be good if they can provide some take-away breakfast options
Beoordeeld 06 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2015
good
good
Beoordeeld 05 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Henry van Finland
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Perfect choice
Good location. Spacious room. Basic things to have breakfast or lunch in the room (water cooker, microwave etc). Defininitely try to book next time when coming to HongKong.
Beoordeeld 30 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Teng van China
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Bad servic apartment
Relatively dirt, old facility, priced too high, first time and last time there,never again
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peter van Australië
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Value for money
Room size, storage, not far frm MTR
Stayed at 60 West for three nights. Room was nice and large by hk standards, with plenty of cupboards to store stuff. MRT was about 5 mins walk away with another walk to trains. Supermarket next door was handy as eateries limited in the area. Secondhand book shop close by, google booksmart.
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KHADKHUU van Mongolië
Groepen
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Really enjoyed our stay in Hongkong
Super friendly staffs, Location is really convenient, Clean and Organized
I was really impressed with their super friendly staffs. Location was super convenient and we enjoyed riding on a tram a lot. They keep the room super clean and I was really satisfied. :)
Beoordeeld 22 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hung van Taiwan
Groepen
Executive Suite
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Very nice
Clean and comfortable
Beoordeeld 21 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

luca van Italië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
excellent, essential, ideal for any traveller
space, kindness, cleanliness
Excellent place at very good price. Space of the rooms is probably the best in HK for this hotel category. I suggest to any kind of travellers, tourism or business, short, medium or long term. not far away for business center. I booked already for next days. thks
Beoordeeld 21 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ting van Noorwegen
(Echt)paren
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef 7 nachten in april 2015
Ok
Location, big room, clean
too noise when you stay lower floor.
Beoordeeld 11 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Haokun van China
Individuele reizigers
Deluxe met Kingsize Bed
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good location and room
Spacious Room and good location in Sai Ying Pun, facilities seem a bit old but still handy for basic requirements.
Beoordeeld 08 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: