2015
Zeer goed 7,7
op basis van 9041 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 9041 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 7,6
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

RYAN van Filipijnen
(Echt)paar
City Vista
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Excellent location for foodies
Great value in TST side of Kowloon. There's a free bus transfer from Kowloon station to the hotel. Also, the best restaurants in TST are just a few minutes of walk away. Subway (Jordan station) is 2 minutes away as well. Rooms are small, as most HKG hotel rooms are, and the facility is a bit dated but if you're spending most of your day outside, this shouldn't be a deal breaker. My room also has a great view of Kowloon Park, TST, and HKG island skyline.
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

GOH van Maleisië
(Echt)paar
City Vista
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Location
Very small room but the location is great
Beoordeeld 25 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Seungshin van Zuid-Korea
Gezin met jonge kinderen
Familiekamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
good
clean & good to stay
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khor van Maleisië
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
the nice location and convenient near shopping mall
good to stay will come back again
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Singapore
Groep
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Great location. Value for money.
The location is fantastic and view is great without or without the park. WiFi is easy and good and love their handy phone which you can bring out to the street with you to make calls (both local and overseas for free). Only they don't have gym but you can exercise at the park just below the hotel, which has a public gym and swimming pool too. The price they offer certainly worth staying here again and again. ;)
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

allen van Filipijnen
Groep
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
great stay
To be recommended to my friends
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chan van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Easy for going to all places due to near train stations.
It was located near to trains stations, easy to travel. Eventhough rooms are small, easy to travel.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer met Havenzicht
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Location
Good review
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tan van Singapore
Zakelijke reiziger
City Vista
Ik verbleef één nacht in september 2016
location good
location good
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Hong Kong
(Echt)paar
City Vista
Ik verbleef één nacht in september 2016
Washing room staff not polite, room is ok.
Air-con is not cool enough, bed too small, room is ok. Hotel staff not polite, a staff at washing room entered the lift and scold me and ask me to move inside. But there was no space and my luggage already on my foot. She should be punished.
Beoordeeld 18 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: