Terug naar hotelinformatie

2015
Geweldig 8,1
op basis van 6572 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6572 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,5
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,7

Edwin M.
Nederland
13 september 2010
Butterfly On Prat is super, maar het mist een ding
Grote kamers (voor hong kong begrippen) / ruime moderne badkamer / weinig omgevingsgeluiden
Het hotel ligt ten oosten van Nathan Rd in Tsim Sha Tsui. Metro is binnen een paar minuten lopen, met de airport express ben je binnen 45 minuten (incl gratis bustransfer) bij het hotel vanaf het vliegveld. Er is een kleine lobby met 2 laptops die gebruikt kunnen worden, de fitnesszaal is klein maar afdoende voor korte verblijven. De kamers starten vanaf de 5e etage en daardoor is er een oase van rust in de kamer! De kamer zelf is echt groot (voor de Hong Kong standaard) en heeft een badkamer met toilet, bad en aparte douche. De airco is echt groot en geïntegreerd (dus geen klein los apparaatje in het raam). Het enige nadeel is het ontbreken van wifi in de kamers. Via een kabel is er gratis internet in de kamer, maar als je geen laptop bij je hebt en alleen een smartphone dan is dat toch vervelend.

Chiel S.
Nederland
30 augustus 2010
Mooi, modern hotel, super service!
super service, moderne schone kamer, goede ligging
geen
Zeker een aanrader. Zouden we zo weer willen verblijven. De locatie is goed in de stad en tot aan de metro. Kamers zijn modern en schoon. Service is erg goed.

Elja L.
Nederland
07 mei 2010
Comfortable and convient
Goede ligging, nieuw hotel met nette inrichting
iets wat luidruchtige straat

Johannes K.
Nederland
02 februari 2010
goed hotel
Zeer modern en van alle gemakken voorzien.
Kleine kamers.
We hebben enkele dagen in dit hotel doorgebracht en hebben er erg van genoten. Het personeel was erg aardig en attent. Toen wij het een beetje koud hadden werd er direkt een electrisch kacheltje gebracht. Het hotel is centraal gelegen en je kan overal snel narrtoe. Alleen de kamers zijn aan de kleine kant maar wel heel modern ingericht en goed schoon. Dit hotel is zeker een aanrader!

Sofie V.
België
28 september 2009
recensie Hotel Butterfly on Prat
ligging, inrichting, service.
het is niet echt n hotel voor zakelijke reizigers, omdat er niet echt faciliteiten voor zijn.

huat C.
Brunei Darussalam
20 augustus 2016
consider other options
Place smelled damp and was smelly

Jose F.
Filipijnen
19 augustus 2016
Good basic hotel
Location is the best aspect of this hotel being only a few minutes walk from the nearest MTR and very close to restaurants, shops and sights. Staff were very helpful in providing information, arranging tours and cheerful. While the room was small and generally clean, the bathroom was quite big and the shower had ample hot water and strong pressure. The only complaint we had was a foul smell coming out of the sink. Beds were firm and linen and towels were clean and adequate. The hotel does not offer breakfast; however, a number of small basic Chinese restaurants and McDonalds are found in Pratt Street and are just a few steps away from the hotel with some open as early as 6 am. In summary, a good hotel for independent and budget travelers who want to stay in the heart of Kowloon. Just don't expect full and deluxe service and you will not be disappointed.

lee S.
Maleisië
19 augustus 2016
good location
the hotel located near to mrt,convenient to travel other places.

sheen S.
Indonesië
17 augustus 2016
Good place good holiday
This hotel is very good location , it's very near to the mtr just around 10 minutes to mtr , and also around the hotel so many restauranr and shopping centre , the staff also friendly and very helpful , amd for the room is very cozy , even the outside hotel is very crowded area but in the room is very quite , relax , and clean , also they give us a handphone to us to use it , like searching when we are outside , it more easier , i will come back again hehehe

Kwun N.
Hong Kong
15 augustus 2016
.
.