2015
Geweldig 8,1
op basis van 6659 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6659 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,4
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,7
Sorteer op

Edwin van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2010
Butterfly On Prat is super, maar het mist een ding
Grote kamers (voor hong kong begrippen) / ruime moderne badkamer / weinig omgevingsgeluiden
Het hotel ligt ten oosten van Nathan Rd in Tsim Sha Tsui. Metro is binnen een paar minuten lopen, met de airport express ben je binnen 45 minuten (incl gratis bustransfer) bij het hotel vanaf het vliegveld. Er is een kleine lobby met 2 laptops die gebruikt kunnen worden, de fitnesszaal is klein maar afdoende voor korte verblijven. De kamers starten vanaf de 5e etage en daardoor is er een oase van rust in de kamer! De kamer zelf is echt groot (voor de Hong Kong standaard) en heeft een badkamer met toilet, bad en aparte douche. De airco is echt groot en geïntegreerd (dus geen klein los apparaatje in het raam). Het enige nadeel is het ontbreken van wifi in de kamers. Via een kabel is er gratis internet in de kamer, maar als je geen laptop bij je hebt en alleen een smartphone dan is dat toch vervelend.
Beoordeeld 13 september 2010

Chiel van Nederland
Groep
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2010
Mooi, modern hotel, super service!
super service, moderne schone kamer, goede ligging
geen
Zeker een aanrader. Zouden we zo weer willen verblijven. De locatie is goed in de stad en tot aan de metro. Kamers zijn modern en schoon. Service is erg goed.
Beoordeeld 30 augustus 2010

Elja van Nederland
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in december 2009
Comfortable and convient
Goede ligging, nieuw hotel met nette inrichting
iets wat luidruchtige straat
Beoordeeld 07 mei 2010

Johannes van Nederland
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 5 nachten in januari 2010
goed hotel
Zeer modern en van alle gemakken voorzien.
Kleine kamers.
We hebben enkele dagen in dit hotel doorgebracht en hebben er erg van genoten. Het personeel was erg aardig en attent. Toen wij het een beetje koud hadden werd er direkt een electrisch kacheltje gebracht. Het hotel is centraal gelegen en je kan overal snel narrtoe. Alleen de kamers zijn aan de kleine kant maar wel heel modern ingericht en goed schoon. Dit hotel is zeker een aanrader!
Beoordeeld 02 februari 2010

Sofie van België
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2009
recensie Hotel Butterfly on Prat
ligging, inrichting, service.
het is niet echt n hotel voor zakelijke reizigers, omdat er niet echt faciliteiten voor zijn.
Beoordeeld 28 september 2009

Eunice van Filipijnen
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Excellent stay!
Location Cleanliness Staff Value for money
Beoordeeld 24 september 2016

Choy van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Butterfly on Prat Boutique Hotel Review
The hotel is clean, staff are friendly. Good location with 2 min walk to the East Tsium Sha Tsui MRT Station (N2 exit). It come with the smart phone service, which allow us to make local call without extra charges. The room is big. Highly recommended to family with children.
Beoordeeld 23 september 2016

CHONG van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Great hotel and nice location
Room is nice and very comfortable bed.
Beoordeeld 21 september 2016

Bee van Singapore
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good location
Hotel was near TST Mtr, exit A2. Full toiletries in the room. A lot of eateries nearby. Room was spacious and clean!
Beoordeeld 19 september 2016

Steven van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Clean, easy to find, helpful staff
A good place to stay, walking distance to Victoria Harbour and a 5 minute walk to metro station. Staff were helpful and we would stop here again.
Beoordeeld 19 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: