Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

supoj van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
location very good
location, price and public transportation
The room is very small, but it is common in HK at this price and location. Hotel is next to the MRT location, which very easy to go anywhere, shopping area is surround by the hotel
Beoordeeld 23 juni 2014

Nhan van Vietnam
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2014
nice trip
good location, convenient, near to MTR
Beoordeeld 23 juni 2014

Yen van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
super nice
location, staff and room
good
Beoordeeld 21 juni 2014

lim van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
small room
clean , food at casa cafe are o.k....can try it .
convenience to shopping area, bus stand just infront of hotel , 5 mins walk to MTR station .
Beoordeeld 20 juni 2014

Chin van Singapore
Groepen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
affordable location, convenient transportation.
2 minutes walk to yau ma tei mrt,ShoppingGood locationEazy to go everywhere
small hotel and eazy to go to shopping.Free wifi Can stay again if there's promotion
Beoordeeld 20 juni 2014

Vilma van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Very accesible
Close to shopping, near restaurants, near airport bus.
Good for business and short stay. Cheaper than the other hotels, food and shopping areas nearby.
Beoordeeld 20 juni 2014

Ho van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Great location
1) Great location 2) Polite staff 3)Nice restaurants
Great location. Free wifi. Polite staff. Will stay again if there's promotion!
Beoordeeld 19 juni 2014

Tee van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
I will be backnsooom
Excellent location, Clean room, Friendly staff
Small room, not enough sign or warning for hot water supply when taking bath. I was shocked that hot water suddenly come out from bottom pipe while taking bath.
Beoordeeld 19 juni 2014

AI van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
great
centrally location, clean & nice staff
will come back again. is a great location.
Beoordeeld 19 juni 2014

HEE van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Good location
Location,clean room,helpful staff
Hotel location very good nearby the Yao Mai Tei MRT Station C2 exit.The hotel room very clean and comfortable.The front desk staff also very helpful.
Beoordeeld 19 juni 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: