Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Doris van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
nice
location
ok
Beoordeeld 19 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Timothy van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Small Room, Cramped, Centrally located
Location, Location, Location
The best thing about this Hotel is the location. The room is really small as i booked for a family hotel but we can barely move.
Beoordeeld 18 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bryan van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
good
location and staff
Beoordeeld 17 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yoke van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in mei 2014
Shower & Room too small, disappointed.
Location, easy to look for foods around this hotel.
1) This hotel gave us the feeling of "just sleep" at nighttime ONLY. 2) The room & shower room too small, disappointed about the room size. 3) No privacy in shower room because the glass door is transparent. Not suitable for gal & guy friends who would like to stay into one room.
Beoordeeld 17 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brian van Indonesië
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
not recommend !! please find other hotel
the bathroom are just same bigger as my wardrobe in my home. please find other hotel as this hotel have many neighbor , with the same rate room if the hotel . room are small, wifi are weak . bathroom very small.not recommend hotel .
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yeong van Singapore
Groepen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
No good service.
Location.
I don't like it at all. It's a very small and squeeze room for 3 people.
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIACHENG van Taiwan
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
soso
soso
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YUE van China
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Hot location, convenient transportation.
Fast check in and out
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Li van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
The room is old and dark.
The location is strategic, it is in the midst of Mong kok and tsim sha zui.
Room is old and dark. Toilet is super small until you can't turn in the toilet. Lighting in the room is not sufficient and furnitures look old as well.
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
A good inexpensive option in a convenient location
Price, location, fairly quiet room
This hotel is fine. I have stayed here before, and I will stay again. My only slight complaint this time was that the internet speed was uneven, at times too slow for Skype.
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: