Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Chai van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Easy access Location
Location
The hotel is easy access from Yau Ma Tei MTR. The bed is hard very uncomfortable hardly to fall sleep
Beoordeeld 27 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pattanin van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2013
Good hotel in HK
Clean, near MRT, easy to airport
It is very easy from airport to Casa hotel by city bus. The hotel is very close to MRT and there are many resturant around Casa hotel. However, room size and bathroom are very very small.
Beoordeeld 23 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Olivia van Hong Kong
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
VERY NEAR SUBWAY BUT TOO SMALL ROOM
GOOD LOCATION NEAR THE SUBWAY GOOD PRICE FOR HK
IS REALLY NEAR THE SUBWAY JUST AROUND 30s CAN GET IN SUBWAY. BUT THE HOTEL ROOM IS TOO SMALL AND NOT CLEAN ENOUGH.
Beoordeeld 23 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sherame van Filipijnen
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2013
Convenient
It was near the MTR, near shopping district and walking distance to restaurants.
It was a typical HK budget hotel... small rooms...but very good location. I think I will stay in this hotel again...
Beoordeeld 23 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheng van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
good location
good location, friendly staff and value for money
just walking distance to mrt station and near all shopping area
Beoordeeld 23 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

viboon van Thailand
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in februari 2014
near MTR
near MTR near Food and shopping
Beoordeeld 23 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WAI van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in februari 2014
Good central location
Location, Close to shopping areas, Good transportation options
Beoordeeld 18 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brenda van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Budget hotel with good location
Easy access to local eateries, mtr and affordable
Pleasant stay but room is very small and toilet has no proper shower cubicle
Beoordeeld 18 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Brenda van Singapore
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Budget hotel with good location
Close to local eateries, close to mtr and affordable
Pleasant stay but rooms are small and cleanliness can be improved.
Beoordeeld 18 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Susan van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2014
can smell cig smell though we stay nonsmokin Rm
Good Location, Easy access to and fro from airport .Bus number A21 HKG$33
Good only setback is we have to carry up our luggage up & down a flight of steps before entering the lift
Beoordeeld 18 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: