Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Luth van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in januari 2014
The room is ok. The bathroom is literally "tiny"
Easy access, near public transportation, good internet connection
Good but the bathroom is really tiny and i asked for a mug they don't have 1!
Beoordeeld 27 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siraphatr van Thailand
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Good location
Near MTR. Convenience
Good location with convenient to MTR. Small room but worth.
Beoordeeld 25 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peiyun van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Small room and bathroom
Near MTR Station, good location, luggage storage service provided
Good location, thats all. Room is small, bathroom is small and translucent, lift is small, reception is on the 1st floor, where you have to carry your luggage up a few steps to the lift, wait for the lift (at ground floor), go up to first floor. The staffs are nice though. There is luggage storage service.
Beoordeeld 24 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peiyun van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Small room and bathroom
Near MTR Station, good location, luggage storage service provided
Good location, thats all. Room is small, bathroom is small and translucent, lift is small, reception is on the 1st floor, where you have to carry your luggage up a few steps to the lift, wait for the lift (at ground floor), go up to first floor. The staffs are nice though. There is luggage storage service.
Beoordeeld 24 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Haojie van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Good Location
Location, airport shuttle just outside hotel and staff
Toilet glass door is semi transparent, i stayed in a family room but imagine seeing your family members bathing or using the toilet while you are lying on the bed...
Beoordeeld 23 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daphnee van Singapore
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Highly recommended
Very conveniently located, no frills check in and out, clean hotel
The hotel is very conveniently located on top of Yau Ma Tei MTR exit C, 2 minutes walk to the hotel. Lots of eateries and shops around the area. Airport transfer bus A21 at it's doorstep. And it's my 5th time staying in this hotel. Always my first choice Hong Kong hotel.
Beoordeeld 21 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Service without heart
Location, location, location
The room is extremely small for a family especially the toilet. I won't say CASA is a budget hotel cause it ain't that cheap.
Beoordeeld 21 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hui van Singapore
Groepen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Worth the money
Fast internet, value to money and allow early check in
It was worth the money. It allowed us to early check in. Once we reached the room, they informed us that the safe was not working and they will changed it. I am unhappy with the staff when we are checking out. We forgot that they given us a deposit slip. They was quite rude replying back to us.
Beoordeeld 21 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bunardi van Indonesië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Good Location
Good Location, Convenient for bus and MRT, Near Shoping
Beoordeeld 17 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MEI van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Hectic and tiring but fun and interesting
Good location, good internet connection, mtr and busses are near the hotel with 2mins walk
Room was kinda small, but the internet connection was good. Good for budget travellers. Mtr and public bus are easily accessible, walkable distance from the hotel.
Beoordeeld 14 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: