Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8155 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

antoine van Frankrijk
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
a
a
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chen van Singapore
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in juni 2016
Best location
Yao Ma Tei MTR station is just 2 minutes walk from the hotel. Temple street is nearby that you can shop around the night market. Nearby have a lot of choices of restaurant. Will stay here again if I travel to Hong Kong next round.
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjawan van Thailand
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Feedback stay
I'm lucky cos i got upgrade room type,but when i came into the room,the room was small.It was OK for me because i stayed alone.The location was very good closed to mrt yau ma tei station.Due to the room was so small i heard the voice from the other room,it was annoying.This is my first time that i visit to Hongkong,good experience.I think i will come back to Casa hotel again next year.Location was superb!
Beoordeeld 22 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thunyaiphat van Thailand
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Location is very Good. The staff is nice.
Location is very Good. The staff is nice.
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thunyaiphat van Thailand
Groepen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Location is very Good. The staff is nice.
Location is very Good. The staff is nice.
Beoordeeld 21 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vana van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Satisfactory
Good location. Good staff. Everyday the room 's cleaned. Everyday get 2 waterbottled. 6 night sleep at casa hotel was satifactory!!
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JIE van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
need to improve
The bathroom was extremely small, can even turn around when showering. There are no fridge in the hotel and poor soundproof, we can hear what next door chatting.
Beoordeeld 19 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SANSANEE van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
good location
Comfort bed good location near MTR, bus stop
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jaime van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
nice & convenient
location is very convenient good value for money in the heart of Kowloon. clean hotel with the basic facilities you need. but the toilet is too narrow/small.
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Say van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in juni 2016
Location is Good
Toilet is too small.
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: