Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Prasarn van Thailand
Groepen
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
The worst hotel in my life
Near MRT, Near shopping area, Many restaurants surrounded
This is the worst hotel I have ever had in my entire life of 45 years. The room is very small, the bath room is about 2 square metres and you have the toilet bowl when the shower set is above!!!! that means you can simply take a shower when you sit on the toilet bowl. This is totally unacceptable. The washing basin is less than 1 square feet. The room is too small to be called a 'Hotel'. It should be called a hostel instead. When you opened your luggage then there is no space for you to move in the room. I really extremely do not recommend this hotel to anyone to stay unless you want to pay the price for this place and get the room space equal to a cheap hostel.
Beoordeeld 06 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Theng van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Good location
Centrally located. Close to public transport. Convenient. Clean
Beoordeeld 05 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yong van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Small room and small bathroom
Location, Location, Location
Beoordeeld 05 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ming van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2013
Enjoy and comfortable
Convenient to access hotel(beside MTR exit), Fast internet allow me to review trip plan, comfortable room design.
Due to beside Yau Ma Tei MTR station exit, so after back from attraction visit., it is only few step of walk after exit the MTR station to access hotel. This is good due to body tired after whole day visit. Have fast internet also allow me to do more research and review on by attraction visit plan. Only one thing is that, bathroom without mirror and too small of the bathroom size.
Beoordeeld 05 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HEE van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in november 2013
good location ,helpful staff
good location,clean room and helpful staff
The location very good and convenience, room clean and comfortable, just the toilet have little bit small.
Beoordeeld 04 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HEE van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in november 2013
good location ,helpful staff
good location,clean room and helpful staff,value for money
Best Location for shopping,so near to MRT You Ma Tei.Overall, the Casa Hotel is pretty good for goods and food hunting.
Beoordeeld 04 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emily van Hong Kong
Individuele reizigers
Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Best Shopping Site
Location, Tidy, Clean
Beoordeeld 03 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

benedict van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
my stay was not that bad. room is small
location. hotel is near the mrt and shopping area
my experience in this hotel is not that bad, near the mrt and in front is a bus stop going. room and toilet is small.
Beoordeeld 01 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

junxue van China
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Just the bath....
location, internet, cheap
Beoordeeld 01 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

junxue van China
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
everything good,except the bath.
location, internet, cheap
Beoordeeld 01 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: