Zeer goed 7,3
op basis van 8162 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8162 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

HEE van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in november 2013
good location ,helpful staff
good location,clean room and helpful staff,value for money
Best Location for shopping,so near to MRT You Ma Tei.Overall, the Casa Hotel is pretty good for goods and food hunting.
Beoordeeld 04 november 2013

Emily van Hong Kong
Individuele reiziger
Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Best Shopping Site
Location, Tidy, Clean
Beoordeeld 03 november 2013

benedict van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
my stay was not that bad. room is small
location. hotel is near the mrt and shopping area
my experience in this hotel is not that bad, near the mrt and in front is a bus stop going. room and toilet is small.
Beoordeeld 01 november 2013

junxue van China
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Just the bath....
location, internet, cheap
Beoordeeld 01 november 2013

junxue van China
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
everything good,except the bath.
location, internet, cheap
Beoordeeld 01 november 2013

Wai van Singapore
Groep
Familie
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
near shopping area,near mtr only 2 min walk
not expensive,fast internet,near local night market,convenince to all the shopping area
Worth the money, only Bath room very small.lift also small. When check out room need to wait long time
Beoordeeld 31 oktober 2013

TZE van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Very small room, otherwise okay
Fast and free wifi. Clean.
The hotel room and the bathroom are really small. But in HK, I guess most of the hotels are like this. Otherwise the staffs are friendly and the hotel is clean. Free wifi is provided as well.
Beoordeeld 31 oktober 2013

Foong van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Good stay, confortable sleep and cleanroom
fast check in, clean room and confortable bed
with the price that we are paying, this hotel is consider great, very near Yau Ma Tei MTR station, easy to find restaurant, shopping around the corner..nice location and clean hotel
Beoordeeld 30 oktober 2013

Chor van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
Average
Good location, reasonable price.
Beoordeeld 30 oktober 2013

Cris van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2013
Great Hotel location, near restaurants and MTR
Location, Service, Staff
Great hotel location, the gave us a free room upgrade. Fast service and very near MTR.
Beoordeeld 30 oktober 2013


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: