Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8158 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

WEI van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in september 2013
Overall satisfy.
Economy, good location, easy acces to public transport.
Just a few steps away from metro C exit. Shopping and boutique around the area. Many shops open till 12am.
Beoordeeld 21 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Richard van Singapore
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in september 2013
Simple and Clean Hotel
Clean, Convenient and Connected to wifi
A nice and simple hotel. Everything is alright except the bathroom is too small which one needs to adjust oneself when entering and leaving the bathroom.
Beoordeeld 20 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chee van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2013
Small but compact.
Location, Location, location
Bath room too small.Internet was ok. Lift speed a bit loo slow. Good for people who need a place for sleeping and clean themselves.
Beoordeeld 18 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ka van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
good hotel for shopping trip
close to mongkok and tsim sha tsui
Good great Location, close to sign seeing place like tsim sha tsui and temple street, nice and comfortable room Bad a bit over price overall if compare all those factors for me
Beoordeeld 17 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hoi van China
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2013
The room is too small, and not very clean
Location is closed to shopping area, underground station
The room is too small, small bads and not clean. The location is good.
Beoordeeld 17 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kean van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Convenient
Location, easy access, cleanliness
Good location and access to Yau Ma Tei MTR station. Room size and washroom is small
Beoordeeld 16 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kean van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
No fuss, good location
Location, cleanliness, access
The room and washroom size is small. The pillows are too soft for a good night sleep. Location is superb
Beoordeeld 16 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rex van Nieuw-Zeeland
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 5 nachten in september 2013
Satisfactory
Location, free wifi, transport
Beoordeeld 15 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIN van Maleisië
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2013
Room is too small but good location
Good location and near to MTR station
Overall is good... Room is "very small". Free wifi. Good location as it is only a 1 min walk away from Yau Ma Tei MTR.
Beoordeeld 14 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jack van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in september 2013
Good!
Location, Condition, Services
Beoordeeld 13 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: