Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Axel van Duitsland
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2013
Minute Room Size, Rock-hard Bed, No Shower
Location, Free Internet, Price
An OK stay for just 1 night. Bathroom has no shower facility. Bed is as hard as a concrete slab. Even thought it's slightly cheaper than other budget places, it's not worth the money.
Beoordeeld 25 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

xiaowen van China
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
VERY GOOD HOTEL WITH GOOD LOCATION
GOOD LOCATION, NICE SERVICE, CLOSE TO SHOPPING
VERY GOOD PLACE THAT NEAR THE METRO, SHOPPING CENTER. SEVICE IS GOOD, HOTEL VERY CLEAN. ROOM IS NOT BIG BUT COMFORTABLE ENOUGH.
Beoordeeld 25 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shu van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2013
Close to MTR. But room is very small & very noisy.
Close to MTR.
Beoordeeld 24 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ole van Denemarken
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in april 2013
Surprisingly good
Location, easy access to MTR, shopping opportunities nearby
Great location next to MTR exit. Room was good and clean - not big, but i have stayed in much smaller rooms in other HK hotels.... Shower was a bit of a challenge though, but no big deal. Had no problems with the WiFi, worked well for me.
Beoordeeld 24 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Valentino van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
The hotel location superb, but small rooms
Centrally located, near MTR, good location
Small room, small toilet but centrally located hotel.
Beoordeeld 24 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wan van Taiwan
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
small
city center, clear, tidy
Beoordeeld 23 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeng van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in april 2013
great location
location, price, cleanliness
Overall my stay at the Casa Hotel is a pleasant one, a positive experience. It was a honeymoon trip for me and my wife. we checked in on 15 April 2013 and checked out on 19 April 2013 It took us less than 1 minute to walk to Yau Ma Tei MTR Exit C Room is small but still comfortable. Toilet is very small but still manageable. I am 1.78cm / 82kg while my wife is 1.58cm / 46kg
Beoordeeld 22 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Panuch van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2012
nice location, small room
nice location, easy to find
Beoordeeld 21 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nathapong van Thailand
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
Reasonalble
Comfortable, clean, convenience
Beoordeeld 21 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Raoul van Nederland
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Our stay was alright. Room is tiny, HK standard.
Located on Nathan rd. 7/11 next door and surrounded by a bunch of shops and restaurants. Check-in/out was swift!
Beoordeeld 20 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: