Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Wooi van Maleisië
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Easy access to public transport and shopping area.
The offer of free wifi
The location of the hotel was excellent just above the MTR. The taxi stand and bus stop are just outside the hotel. The rooms are small but clean enough. The bathroom was way too small. They could have construct it bigger. Slightly overpriced on the room rates for the size. Best was it offerred free wifi.
Beoordeeld 06 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Good Location
Hotel is near Yau Ma Tei MTR hence moving around is very convinent. Alot of food stalls in this area. 7-eleven is also nearby.
Beoordeeld 05 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

loh van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Very tiny hotel room in a superb location
Centrally located, easily accessible by MTR and helpful staff
Beoordeeld 05 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JOSEFINA van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Comfortable and ideal. Very. helpful staff.
Free internet in room, near MTR, accessible to shopping
pleasant stay. small bathroom. no utensils provided even to mix coffee
Beoordeeld 05 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kin van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
Do not expect much from the stay, just sleep.
Location, people, clean
Beoordeeld 05 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RUDOLF van Duitsland
Zakelijke reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in maart 2013
交通方便
这家酒店从总体上来说还是挺干净的,员工的服务挺好的,交通十分方便
Beoordeeld 05 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vai van Macau
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2013
This hotel very clean but the room very small
Service good room very clean
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wah van Singapore
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Simple hotel for short stay - 2 to 3 days
Location and Wifi
Room is extremely small and walls are thin. Not meant for travellers with big luggages. Accessible by Free K5 Shuttle from Kowloon Station to Cityview Hotel
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Johnston van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Near amenities, food n night market.
Quiet, clean & w 2 lifts.
Great as it is near the night markets n to get to airport by bus was just 2 blocks away.
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 5 nachten in maart 2013
Good, clean, "sleep-only" hotel
Price, cleanliness, location
Good, although the bath/shower room was ridiculously small. I could hardly get into it. And it was nearly impossible to use the toilet.
Beoordeeld 04 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: