Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Pui van China
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Good & clean
clean good position
Beoordeeld 18 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yu van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in november 2012
good location
good location, near shopping area
The hotel located in a great location, less than 1 min walk to MTR.
Beoordeeld 17 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Myrtle van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 6 nachten in maart 2013
Great location
Close to transportation, close to many street markets
Beoordeeld 17 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TAN van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2013
convenient, easy access to train station
near to the station, centrally located and close to shopping area
This was the third times I stayed at hotel casa, the reason of stay at this hotel is because of the location is very convenient, easy access to station.
Beoordeeld 17 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Teng van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2012
Good enough for the night stay
Location, price
Centrally location with easy access to the MRT. Decently clean though a bit old, don't expect luxurious settings so it's not a hotel for you to relax and spend the day in - all good enough for the night stay after one whole day of shopping and sight seeing.
Beoordeeld 17 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ong van Singapore
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2013
Great location just besides the MTR station.
Near MTR station. Centrally located. clean but small room.
Beoordeeld 16 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
fine for the money
convenient location, reasonable price for HK, clean
Beoordeeld 16 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Suk van Hong Kong
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Room is a quite small
Close to shopping area in Mong Kok, near populate transport, but the room is quite small.
One thing good about this hotel is the location. The room is pretty clean too. However the room is quite small, and the beds are quite small. And the sound isolation is also not so good, we can hear the TV from the next room when we were sleeping. And I would call this an "inn" more than a "hotel".
Beoordeeld 15 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

puei van Maleisië
Groepen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2013
close to mongkok
convenience, next to mrt station, friendly stuff
friendly stuff will recommended some famous local food with photostat location map. the only problem is the room too small. high speed internet
Beoordeeld 15 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHUN van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2013
price fair but their set up could be much smarter.
location, location, location
uncomfortable. Head hit the sink shelf, foot hit the unnecessary doorstopper. All these can be corrected without cost.
Beoordeeld 15 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: