Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

polykarpos van Griekenland
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
great value, super friendly staff
all one needs to do within walking distance otherwise MTR station 30mtrs away!
Beoordeeld 30 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chaiyot van Thailand
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Pretty good stay
Location, value for money
Overall it's an okay stay. The room is a bit small but the price is low so I guess you get what you pay for. What bothers me is the poor soundproof. I can hear people outside of my room talking so clearly at night.
Beoordeeld 29 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kok van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good value and Location
nothing to shout about as its a business trip. Sleep and go! Great location with that kind of price.
Beoordeeld 29 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Boris van Duitsland
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2016
-
-
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheng van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Good location
Easy access to MRT and bus station. However, room is compact and the bathroom is very small.
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sze van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2016
nil
nil
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

May van Maleisië
Groepen
Familie
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Location is great
Location is great!!!
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sarintorn van Thailand
Groepen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Location
Great location
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sarintorn van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Good location
Nice staff
Beoordeeld 28 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

keke van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Good hotel to stay in HK
I was staying fpr 3 nights with family witj 1 son. The room is "tiny" but the location is best. The staff is good, We be able to do early check-in as long as the room is ready. Less than 50 foot steps to MTR Yeau Ma Tei, just swing by to bus stop...Will come again next trip.
Beoordeeld 24 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: