Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

THEODOSIOS van Griekenland
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Good location
Very small rooms but the location is excellent!
Beoordeeld 12 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

punyapon van Thailand
Groepen
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
The great place
Casa hotel was very cleanliness room at Hong Kong. I have been stay there 3 times. This was the best choice if you want the place nearly MTR. I love the fruits shop on a conner of Man Ming Lane. it very cheap price
Beoordeeld 12 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

punyapon van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
The good location and cleanliness
The CASA Hotel was the best choice if you want to stay the place nearly MTR station. It's near Yau Ma Tei station. You can find a local food restaurant.
Beoordeeld 12 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Soh van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Excellent stay esp for the great location
Good service, value for money for its location, and convenient to airport
Enjoyable stay except that toilets is rather small. Overall, thumbs up
Beoordeeld 11 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
very small bath room
location good, staff friendly, room tightly and clean. just the bath room can't imagine that how small it has.
Beoordeeld 11 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tassanee van Thailand
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Good convenient for traveling, shopping, eating
Near MTR Yau Ma Tai, Easy to go to the airport by bus (Number A21)
Room 11sqm. is too small. The hotel has refrigerator and drinking water. Room is clean.
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elena van Australië
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Good location and Wifi Access
The followings point require improvement The room lacks refrigerator and bath room is too small
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carrie van Singapore
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Best location
Location was excellent seconds to MTR. A lot of good food around hotel. Staffs are very friendly.
Really best location of all hotel I stay in Hong Kong. Room average but toilet is extremely small. A lot of good food around hotel and Temple street is behind the hotel. Will definitely stay again my next trip. Not advisable for family.
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ba van Singapore
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good
Good location, comfort room, staff friendly,
Ok
Beoordeeld 09 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohamad van Singapore
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Great Location
There is an airport express bus that stops right opposite the hotel. The hotel is on the famous Nathan Rd where you can also find the ladies market. Mongkok station is nearby. There are many buses that goes almost every tourist attraction in Hong Kong like Ocean Park, Causeway Bay and Tung Chung. Only down side is, the hotel room is a bit squeezy. If your main reason to be in Hong Kong is to go sightseeing, this hotel is perfect.
Beoordeeld 09 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: