Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Pui van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Good location
Staff helpful
Beoordeeld 05 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeffrey van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Too Small To Party!
Our room was really small but hey we only stayed when we needed to rest. Nothing fancy but the room was okay. When we arrived, room doesnt have slippers inside while the other room our friends stayed at had 2 pairs. I like the location of the hotel. Overall, I am satisfied with what I got. I will recommend this hotel to my friends!
Beoordeeld 04 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Priscilla van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Nice location
Clean room. Hotel very near the train station. Walking distance to night market.
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeffrey van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
I think, generally, I felt like I was home!
The location is close to MTR, Shopping Market, and it is really easy to find!
Our stay was okay. The room wass small, so was the bathroom - mind that bathroom has opening to the room so if you poop, there's a tendency to spread the smell in the whole room. The best thing about Casa Hotel is their friendly staff and its location. It was easy to find should you be coming from the airport. Receptionists were all helpful, i like that they smile all the time. Call it your home away from home. I'll definitely choose this hotel again in the future. #TalkAboutValueForMoney
Beoordeeld 03 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mario van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Value for Money
Excellent location, room is clean.
Beoordeeld 02 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

walker van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2016
great location in Yau Ma Tei
location, staff, location
I had never stayed here before, but found the hotel to have a great location - immediately next to the metro stop. Staff competent, room small as expected. Bed comfortable, too. A budget hotel that is worth its money.
Beoordeeld 30 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Min van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Superb location but tiny toilet
Location, location still location
The location was great, only few steps to Yau Ma Tei station (exist C) and bus stations. The airport bus (A21) drop us right opposite the hotel and we took also bus# 171 that go to Ocean Park directly. The hotel is located at a busy street, very convenient to look for food and shopping. Too bad the hotel toilet is so tiny, only 4 pieces of mosaics width! I have to stand in front of basin to bath. If you are like me that need to bend down and wash hair, forget about it. I didn't wash my hair at all when I stay here, no enough space!
Beoordeeld 29 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rozainah van Singapore
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
excellent location
Rooms kinda small bt location wise is definately excellent.
Beoordeeld 28 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ronald van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good Location.
The Location is good. Toilet is too small. Wifi is poor.
Beoordeeld 28 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ong van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Good location but small room
Good location and friendly staff
Room is too small for triple sharing, need to shift the extra bed upward in order to open the door to enter or exit the room. Bathroom is also very small. No sound proof wall, can be noisy at times. Good location and near to MTR station.
Beoordeeld 27 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: