Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8152 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Mark van Australië
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Location good, room small but adequate
Location is very convenient. Room was small but adequate. A/c unit was not reverse cycle and inadequate for the recent very cold spell.
Beoordeeld 26 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hui van Singapore
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Great Location and Very Convenient
Location, Location, Location
Everything was great from location to value, small space is expected in Hong Kong and not for those looking for luxurious grand rooms. The only slight issue we feel is that the pillows were way too flat, giving us some neck pain :) as well very very loud screaming kids and mothers at around 6am every morning from other rooms, we assume we are just unlucky to encounter some very excited tourists. Otherwise, the hotel was at a perfect location like a skip and hop to the MTR and near all the shopping belt.
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Panida van Thailand
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good location, save, and safe
I always stay here when I traveled to Hong Kong.
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Panida van Thailand
Zakelijke reizigers
Familie
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good location, save, and safe
I always stay here when I traveled to Hong Kong.
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dieu van Vietnam
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Room Too Small
Room too small, and conform room is super small, but clean and staff performance is good, location is very convenience.
Beoordeeld 25 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cheng van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
location
location and value for money
very good hotel for shopping trip.
Beoordeeld 20 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ong van Singapore
Groepen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Clean room
Convenient location, clean room and easy access to airport
Clean room but very small bathroom
Beoordeeld 20 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohan van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Bathroom smallest in Hong Kong
Location,security,tv channels
The toilet is so small that you can touch the sink, shower and pee at toilet bowl at the same time. Disappointed with it. They should consider renovating it. In tge sense of location, its great.
Beoordeeld 19 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kenning van Australië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 11 nachten in januari 2016
Review
Location, Near MTR, Near restaurants
rooms were clean, location of hotel near yau ma tei MTR station and near local restaurants and markets.
Beoordeeld 19 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ruth van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Hotel with good location but small toilet
Location, Location, Location
The hotel is a stone's throw away from the MTR which makes it very convenient. However, the toilet is so small even in the family suite.
Beoordeeld 18 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: