Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Knee van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Noisy & small
Convenient location
Difficult to sleep as facing main road very noisy
Beoordeeld 30 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HSIAO van Taiwan
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Location is good.
Location
Very good .will come back .
Beoordeeld 30 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cecilia van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in december 2015
Location was fantastic and accessible to MTR
Superb location, friendly & helpful staff, cleanliness of the rooms
Love the superb location. Near to MTR, food and even took direct bus to airport. While the room is super tiny, it didn't bother us much after the initial shock since we only go back to shower & sleep. Will definitely consider coming back if we revisit HK again
Beoordeeld 28 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

USARAT van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2015
Good
Clean, good position, safe
Good and feel safe
Beoordeeld 28 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yiling van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Tiny room and even tinier bathroom
Next to Yau Ma Tei MTR station. Restaurants nearby. Temple street just a block behind.
The rooms are tiny. Once you open up your suitcase there's no walking space anymore. The bathroom is super tiny and the shower is above the toilet which means everything gets wet. It feels that the bathroom is a part of the room with just a frosted glass as a partition.
Beoordeeld 27 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chui van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
My review
ONLY location.
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eriliia van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Near from MTR n bus stop to HKIA
Strategic, nice, clean
Searching in agoda
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stephanie van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Small room but good location
Good location. Reasonable price. Easy access.
Great and accesible location which is just a few steps away from the MTR Exit. There are lots of convenient stores and shops nearby. But like most hotels in HK, the rooms are small and you can't really move around a lot when inside.
Beoordeeld 25 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vincent van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
very good but not that perfect..
Location,staffs are professional and room were cleaned
above average..
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wong van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good locations, family room seems a bit spacious
Lift clean, room exceptional ok and location good
My stay is good n comfortable, only toilet a bit too small. Is ok to recommended friends to stay in this hotel which very convenient and also direct bus to and from airport.
Beoordeeld 24 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: