Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Ang van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
CASA review
Location, cleanliness
Small lift and difficult to board during peak period.
Beoordeeld 27 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ng van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Location
1. Location, very near to MTR, good food around hotel
Beoordeeld 27 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Justin van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Cheap but tiny rooms
Location, cheap, cheap restauraunt for breakfast
The rooms were very small especially the bathroom were the shower is practically on the toilet. But the price is cheap and the location is great, right in the middle of HK next to the MTR station. No free breakfast but the restaurant in the hotel has cheap decent food. Unfortunately they hotel did not have a baby cot for our smallest child but then there was absolutely no place to put it in the room.
Beoordeeld 27 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 6 nachten in november 2015
Good Location
2 mins to MTR, Clean,
It was good but the room is extremely small.
Beoordeeld 26 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ong van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2015
quite ok
-location
Beoordeeld 25 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Seow van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good stay with deluxe family room
good clean, location and customer services
Beoordeeld 24 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tham van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in november 2015
good service
good place,good service
i feel good budget hotel in hk,i will back to stay on next time
Beoordeeld 24 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuen van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Casa Hotel
good location
bad
Beoordeeld 23 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jarupan van Thailand
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Wonderful trip in HongKong
location, facilities, staff service
The hotel location is very near MTR station and airport bus stop. Also, it's easy to go shopping area and good restaurants.
Beoordeeld 23 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roela van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Very Accessible
Location, Value for Money, Cleanliness
The Hotel is clean and it has value for money. the location is very accessible to MTR Station. It can be accessed from airport thru Bus and MTR. Bus is very convenient since from Airport you don't have to trasnfer unlike riding MTR. Very nice Hotel even it has very small bathroom. Its clean and smells good. : )
Beoordeeld 23 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: