Zeer goed 7,3
op basis van 8162 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 8162 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

jing van China
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
comfortable stay
clean good location comfortable
Nice experience, hotel was clean and comfortable. location was very good. i had wonderful time here. will come again.
Beoordeeld 03 augustus 2015

Chak van China
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Ok
Good
Beoordeeld 01 augustus 2015

goon van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Nice, clean but small
clean and near to mtr
okay, nice and comfortable. It's small, anyway Hong Kong hotel is always small not surprise
Beoordeeld 31 juli 2015

JULIANA van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Small but convenient
Near MRT, Quick service n Lots of eateries outside
Change room twice. 1st room was aircon not working, 2nd room was aircon dripping then change to 3rd room which is a bigger room that is working. Quick service without attitude problem.
Beoordeeld 31 juli 2015

Ming van Maleisië
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Best in Location but as usual small rooms
Location , MTR , Location
Best in Location but as usual small rooms
Beoordeeld 30 juli 2015

Ming van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Best in Location but as usual small rooms
Location, Food, Location
its my 3rd time staying here. experiencing my 1st stay here is like i want to curse this hotel because of the very small room for standard room. but when i try it again booking for deluxe room. it is much better and probably worth the price already unlike standard room.
Beoordeeld 30 juli 2015

lim van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
good location of hotel
location, shopping, transportr
room ok, but toilet really small
Beoordeeld 29 juli 2015

lim van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good location hotel
location, shopping, transport
good value of money but small room/small toilet
Beoordeeld 29 juli 2015

lim van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good value of money
location, shopping, mtr
this hotel located at happening area, mtr just a step of waling, room size ok, but the toilet really very small
Beoordeeld 29 juli 2015

Ze van Singapore
Groepen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
accessibilty
near mtr station, walking distance to citflyer A21 bus stop, and walking distance to cityview hotel mtr airport express free shuttle k5
Beoordeeld 29 juli 2015


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: