Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8148 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Tan van Singapore
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Great location but room bathroom too small
Great Location, friendly staff, good wifi
Pleasant stay, MTR stations only a few steps away, airport bus stop very near too. The security staff could provide good information. If reception can be at ground floor, will be better. The bathroom is too small, could not have peace of mind when take shower.
Beoordeeld 27 mei 2015

TAN van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Not value for money.
Location
One of the elevator was under service for 2days and left one to operate only for all customers to use.The room was small and the toilet even worse.The air-condition was noisy especially during night times.The room was no sound proof where you can here the noise from out-side or toilet water drain.
Beoordeeld 26 mei 2015

Eveyn van Singapore
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2013
convenient location
cleanliness, location, convenient
Nice
Beoordeeld 24 mei 2015

Timothy van Singapore
Groep
Familie
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
Casa hotel great location
Excellent location (walk to temple street in 1 minute), spacious clean room, helpful staff
Beoordeeld 24 mei 2015

ZhiWei van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Up to expectation
Location
Beoordeeld 24 mei 2015

Pe van Singapore
Groep
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
good location
location
Good strategic location. Walkable distance to tsim sha tsui. Had mosquito bites, the bathroom got flooded due bad drainage system. And because the hotel was located along the main road, it was a little noisy.
Beoordeeld 21 mei 2015

Ka van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in mei 2015
The only good thing is location
location, generally clean, polite staff
The room is a little smaller than expected. Nice staff. Good room ambiance but POOR noise isolation. The walls are skin-thin. The room is generally clean but the shower is in a poor condition.
Beoordeeld 21 mei 2015

Susanna van Singapore
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2015
Ok
Location
Ok, but the room is quite small.
Beoordeeld 20 mei 2015

Chee van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Convenient stop
location is the best here where mtr is just next door. The second & third thing is the still the location
good location but small room n toilet .. Aircon is leaking too
Beoordeeld 19 mei 2015

Alvin van Maleisië
Groep
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Good Location
Value for money, Near MRT Station, Easy find local food
Beoordeeld 19 mei 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: