Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8155 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Timothy van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Cramped room
Nice location but the smallest hotel room in the world!
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

walker van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
still the same: good
Great location, easy access to metro and bus t airport, away from Mong Kok. Perfect for me at the price.
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Boonsit van Thailand
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2015
Best Location
The selling point of this hotel is about the location. It is located near the subway and the temple market. The room was a little bit small but It was fine.
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chu van Hong Kong
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Small room,normal service
Small room,normal service
Beoordeeld 06 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aurora van Filipijnen
(Echt)paren
Familie
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Casa Hotel
Quite good
Beoordeeld 05 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Good!
The location is good. It is near everything, fastfoods, restaurants, MRT and shopping stalls. It is just that the rooms were REALLY SMALL and so with the comfort room. We had hard time moving and opening our suit case. It is good for a night are two.
Beoordeeld 03 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

janelle van Singapore
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Tiny toiliet
The hotel is just 100m from the Mtr, night market at the street behind and a couple of restaurants serving local dishes. HKD$300 deposit upon check in, expected the room to be small but the toilet...i had to squezze myself into a corner during shower else the toilet paper will be wet! Looks like a business hotel, strong wifi, english/japanese/mandarian tv channels, kettle provided but the socket at a werid location(i'd to boil water on the floor) basic tolietries provided, hangers/closet, clean bed. Walls are thin, can hear 'neighbour' snezzing. Early checkout and could ve my baggage store for free from 2pm-12am. Reception speaks english,
Beoordeeld 03 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hathaichanok van Thailand
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
very good
good
Beoordeeld 02 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karmelia van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Nice stay
The location is excellent. Just a steps away from yu ma tei station exit c, and near airport bus stop also.clean enough, near to ladies market, seven eleven and 24 hours mc donald
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIN van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
too small
hotel room too small especially the toilet.
Beoordeeld 29 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: