Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8155 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

lim van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Good location
Lokasi,service , reasonable price
Beoordeeld 23 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marivic van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
generall speaking all is fine
clean,comfortable and accessible
we stay at the hotel for four nights and five days,we were there only during night time and leave again in the morning,hotel was fine and with clean community,the only thing is that the bathroom is very small but generally speaking all is fine.
Beoordeeld 22 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chau van Singapore
Individuele reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Great location, courteous staff
location is near to YMT MTR, near to bus stops. there are eateries nearby. the room is clean.
I have been coming back to stay at Casa Hotel. Becoz of its convenient location (2mins walk from Exit C of Yau Ma Tei Stn), and the rooms are always clean. Although the toilet is very small, but it is not a big issue. There is a 7-11 just beside the hotel entrance, in case need to get a quick snack or drink.
Beoordeeld 22 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PHUA van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Very good location super nearby mrt station
good trasportation
super nearby mrt station, staff friendly .. transportation very good.. temple street just behind .. got many food to eat
Beoordeeld 20 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vinh van Vietnam
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2015
good location
location is at central of Yaumatei. good price. covenient for shopping
Good location
Beoordeeld 20 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Small room small toilet. location good
location good. clean. nice pretty lady staff
Normal 1 night stay. Location good.
Beoordeeld 19 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sin van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Location
location only
location is good
Beoordeeld 19 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Oscar van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
Good location hotel in hk
location, food and clean
very nice place
Beoordeeld 19 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
Small room location good
Location is very good since it is only 2 minutes from yau ma tei mrt station. But other than that, really dissapoint us.
Ok. But I would choose another hotel if I ever come to Hong Kong again
Beoordeeld 19 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thanikarn van Thailand
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2015
The only good thing is its location
Location is the best
The room is very very small. All furniture are old. The windows were not cleaned at all (dusty). I had to carry a big, heavy luggage up stairs in oder to reach the elevator. As being a small woman, that was very annoying. The only good thing is the location, seriously.
Beoordeeld 18 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: