Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Chin van Singapore
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Great value for money
Low Cost, Convenient, Friendly Staff
The staff there is very helpful. It was an enjoyable stay.
Beoordeeld 17 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Location
Good Location but Small Rooms
Beoordeeld 16 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

jennifer van Singapore
Zakelijke reizigers
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Stay at Casa Feb 5
Early check in allowed. Room wifi. Very convenient location.
I like the convenient location and friendly front desk staff who allowed early check in.
Beoordeeld 15 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

pak van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
good
good
Beoordeeld 15 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Monty van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Worse Hotel To ever stay at
First I had 3 heavy luggages struggling to climb a few steps to the elevator. It does not make no sense why they don't make the elevators at the main floor. The door man didn't bother look at me and help me. Once I got my room the bathroom was the smallest I ever seen. Shower was in between the sink and toilet. The water pressure of the shower was one long stream. I could not get a good shower. Second bad thing is the front desk person said my room does not have a safe. I don't care what room each room should have a safe to protect important documents as a traveler. I was going to stay for 8 nights but I could not even stand staying for one night. Staff was the worse behavior. Will never stay at that hotel again.
Beoordeeld 12 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LOW van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
good location but the room toilet is too small.
good location near to MTR. Bathroom and toilet is 2 in 1, too small and basin don't have hot water supply. Others thing was ok
Beoordeeld 12 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUJAY van India
Zakelijke reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2015
There were some shortfalls in the room amenities.
location
Average
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Convenience 100%
near MTR, just a few steps from Temple Street, food stalls everywhere
It has been a great experience as it is situated very near the MTR and so traveling is so easy considering we have 3 senior citizens with us.
Beoordeeld 09 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Waraporn van Thailand
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Good, Comfort and very near MTR Yau Ma Tei Station
Good, Comfort and very near MTR
Beoordeeld 09 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kangjie van China
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Luckily I Only Stayed One Night
the price, the location, the bed
Beoordeeld 08 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: