Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8158 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Teo van Maleisië
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Easy access for public transport
Close to Yau Ma Tei MTR, Bus Stop and night market
Walking distance to Temple street night market and other outlets along Nathan road. Very easy to access public transport. Room is clean but very small.
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chakrarin van Thailand
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Pricy but good location
Location and safety
All of the rooms are non-smoking, but someone was smoking in the room and it had fire alarm at around midnite. They should have or informed every details better. Good location, easy transportation. the bathroom is not great at all. I will definitely not come back.
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shu van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in december 2014
Acc in hongkong
It is near mtr and eateries. Good location.
It was ok but the toilet was seriously small. It will be superb if they could make room for bigger toilet.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ali van Australië
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Avg
Location and price
Room very noisy and smelled of smoke even though it was a smoke free room.
Beoordeeld 07 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fong van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
Budget hotel at a good location
Location, location, location
1. Too high price for the size 2. Need upgrade on furniture 3. Poor sound proof
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

hsiaoping van Taiwan
Zakelijke reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in april 2014
average quality
location
room was small. not too clean...everything looks old. A huge mirror in front of my bed and it was creepy. How do you expect to sleep with a huge mirror in front? It was a very bad experience, will never return again.
Beoordeeld 05 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenaya van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in december 2014
Convenient Casa Hotel
The best thing about Casa Hotel is definitely the location--right next to Yau Ma Tei MTR Station and a few blocks from the Temple Street Night Market.
Beoordeeld 04 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WEI van Singapore
(Echt)paar
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Great location
Great location/ a lot of food options near the hotel area/ near the metro stations
Great
Beoordeeld 04 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Enrique van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
okay
location
Good
Beoordeeld 03 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

baby van Singapore
(Echt)paar
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
nothing
great location
Beoordeeld 02 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: