Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8155 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Timothy van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Small but location makes up for it.
Location. clean.
Small but location makes up for it. Just right the C Exit of the Yau mate station. We always stay here. coz the location beats how small the rooms are. The smallest toilet i ever seen!
Beoordeeld 11 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Alex van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Good budget hotel & good location, but small rooms
Location, location, location
Overall a pleasant stay. Check in staff was somewhat indifferent, but check out staff was courteous. Good Internet. Although I was traveling solo, I booked a double room because I had read that the rooms were very small. Even a double room was a tight fit for one person.
Beoordeeld 11 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Grace van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in november 2014
Unreasonable charge $200 to store luggage
Location transportation price
Is ok if you don't need to shower. This is not suitable to take shower. Everything would get wet including the toilet paper
Beoordeeld 10 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
(Echt)paren
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in april 2012
Cheap and good location
Room is small but overall quite good. Location is good
Beoordeeld 10 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kit van China
(Echt)paren
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2014
need to improve service
clean,quick checkin,gd location
Beoordeeld 09 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

polykarpos van Griekenland
Individuele reizigers
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
good location
location, clean, friendly staff
good as always!
Beoordeeld 08 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Super small but very convenient
location, cleanliness, bed
The shower/toilet is way too small. Loved the location as it is super near to MTR station. Bed was comfy and overall quite clean.
Beoordeeld 06 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nawin van Thailand
(Echt)paren
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Good location
Very convenience clost to MTR and many local restaurants
Nice and modern, cozy and staff have good performance. Room was fine and the hotel is located by MTR
Beoordeeld 05 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khak van Maleisië
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Room is clean and value for money
Overall it is good hotel. Will stay there again when I visit Hong Kong
Beoordeeld 03 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JONATHAN van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Chic and Cosy Casa
Located just 10m from exit C of Yau Ma Tei MTR, great local food at reasonable prices in the vicinity and modern interiors.
Great no frills accommodation in a clean, modern setting. Shower was literally standing room only but worked well for me since I'm medium build. Clean and comfortable. Definitely coming back!
Beoordeeld 03 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: