Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Benny van Singapore
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Not possible to shower !! toilet just too Small...
Location
It's not possible to have a proper shower in this tiny toilet of a very tiny room !! Location is the only selling point !
Beoordeeld 18 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

irene van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
room too small
locations , staff services, cleanliness
location is the best thing, the room and toilet is really too small
Beoordeeld 18 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KWOK van Hong Kong
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2014
ok
ok
Beoordeeld 17 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quincy van Hong Kong
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 4 nachten in april 2014
good and clean
good and clean and convenient
good and clean and convenient
Beoordeeld 17 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Huimin van Singapore
Groepen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
Normal
Location
The rooms is too small compared to other similar hotels in Yau Ma Tei
Beoordeeld 16 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

thippawan van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
Casa Hotel
nearest MTR
We appriciate for stay here , In the future i intend to stay this HTL. because it near MTR and shopping center. I stay in family room for three persons . I got 3 bolltes for water every day (Stay 3 days).
Beoordeeld 14 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjawan van Thailand
Groepen
Familie
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Great Location but Tiny Room
Hotel Location is the Best just one min. from Yau Ma Tei Station Exit C. Also close by so many shop incl. 7/11.
If you booked Family Room to stay with friends, pls. make sure that you are in the same sex 'caz the bathroom walls and door are Ground Glass.
Beoordeeld 13 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynn van China
Individuele reizigers
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
next visit is considerable
good location, near to the MTR station, clean and tidy
Overall is good, except the wifi connection had a bit problems. Only certain positions in the room can get the signal.
Beoordeeld 13 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wong van Singapore
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Casa hotel
Location is really superb, clean and nice
Casa hotel location is great, however the room is little small and the bathroom is abit small.
Beoordeeld 12 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

chloe van Singapore
(Echt)paren
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Good location
near mtr
overall was great! though the system for check-in was rather rigid as the stayer has to be the one who booked the room, if the name doesn't tallies, then it'll take much longer to check-in as there's many steps required for affirmation. other than that, overall was good.
Beoordeeld 11 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: