Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 8149 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

XIAOGANG van China
(Echt)paar
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 6 nachten in september 2016
地理位置优越,干净整洁
地理位置非常优越,门口就是公交车站,出门左边旁一分钟不到的路程就是港铁油麻地C出口。机场大巴在出门右边旁不到一分钟的路程。位于旺角和尖沙咀之间的位置。背面有庙街,还有港剧很火的油麻地警署。楼下有seven,对面有万宁。酒店背面也有一些吃饭的地方很不错。唯一感觉不好的就是房间真的真的真的是太小了。洗手间感觉都不能转身。
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

zhiyi van China
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in maart 2016
性价比高,位置方便
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Qianxia van China
Gezin met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
总体性价比不错
地理位置超赞,地铁C出口右转不到50米就是酒店,门口也有巴士直达机场或其它地方;前台服务态度也挺热情的;订的双人房,除了洗手间小到上厕所脚不好伸展外,房间挺干净整洁的,大小也还好;就是隔音不大好;总体性价比还是不错的。
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ZhanYang van China
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
性价比高
200+可以住到在地铁站上盖的酒店,在寸土寸金的香港可以说是性价比超高了!房间一切基本设施都有了,干净卫生。员工除了办理入住时的那个职员有些冷漠,其他都很有礼貌,保持笑容的接待你。 缺点有两个:1、厕所太小,上厕所时候连门也关不上......洗澡的时候差点要站上坐厕...... 2、枕头很不舒服,第二天醒来脖子痛,而且枕头都一样,想换一个都不行。
Beoordeeld 26 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

nana van China
Individuele reiziger
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
值得推荐
酒店地理位置非常棒!旺角九龙尖沙咀一带都可以靠步行!离地铁站一步之遥!酒店设施还可以,虽然在路边但隔音效果好!不过唯一一点不足,wifi不稳定-_-#
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BOYA van China
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
性价比交通特别好
位置特别好,周围交通购物吃饭方便
Beoordeeld 24 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yi van China
(Echt)paar
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
入住不愉快!
晚上8点左右入住,前台说押金500元,港币或者人名币,给了500元人名币押金(已反复确认),押金条上只写了300元人名币,当时给押金条的时候前台是把两个转换插头放在押金条上一起给,导致没有注意押金条上的金额,最后退房的时候没有时间也不知道怎么可以查清楚,就不了了之。总之,入住不愉快,不考虑再次入住,请选择此酒店的朋友注意这个情况!
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Meja van China
Gezin met jonge kinderen
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
位置很好,房间很小
位置真是太好了,非常方便,坐地铁荃湾线到油麻地站下,c出口出来,向右走5米就到了,对于首次到香港,不熟悉地理位置的游客而言很方便。不过隔音确实不理想,很清晰地听到外面的声响,房间也真是很小,比想象的小。
Beoordeeld 20 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

xiaoruo van China
Individuele reiziger
Standaard 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
前台妹子的声音酥到骨头~服务nice
环境好,地理位置好,服务好,一楼果饮店的外国大叔也好热心~nice!最令我难忘的就是前台的眼镜妹子~声音好酥~😭
Beoordeeld 20 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

xiao van China
Gezin met jonge kinderen
Familie
Ik verbleef één nacht in april 2016
家庭房间大小还可以
挺干净的
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: