Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 804 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Lau van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef één nacht in december 2015
The hotel acts like a thief
The hotel charged me $200 for making the towel dirty. Force me to pay otherwise do not let me go. It is ridiculous.
Beoordeeld 26 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeanny van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef 6 nachten in juli 2015
Big Rooms, Helpful Staff, Far Location
Cleanliness, Big Rooms, Free Use of Android Phone
Very good. Everything was perfect, room is spacious. There is an android phone that you can take-out everyday to use as guide roaming around the city for your whole stay at the hotel.
Beoordeeld 27 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sam van Singapore
(Echt)paren
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Comfortable and convenient
Convenient location, comfortable and friendly staff
Pleasant and relaxing
Beoordeeld 25 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Terii van Japan
(Echt)paren
1 Slaapkamer Deluxe Suite Hot Deal
Ik verbleef één nacht in november 2015
Great size and view. Can improve on cleansiness
Size, location, free good wifi
All was good except the sheets smelled a bit. The walls could use some new wall paper or painting as scratches were visible.
Beoordeeld 22 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fifi van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Suite 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
Helpful staff, smooth check in and out, huge room!
Pet friendly, helpful staff, big spacious room.
A very pleasant stay. Our puppies loved the place too they had big smile in every pictures!
Beoordeeld 20 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Debbie van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Awesome hotel!
Full Harbour View, Room Size, Cleanliness
Awesome! Full frontage of the Victoria harbour from our king sized bed that sleeps all 4 of us (2 adults, 1 4yo & 1 2yo) comfortably.. Separate living area where the kids played and watched DVDs when we are not out sightseeing.. Kitchenette with bar fridge, electric kettle, microwave, toaster, coffee maker etc.. Huge bathroom with a shower area that fits H, M and myself comfortably.. Complimentary self service laundry (bring your own detergent) and up to date DVD library available.. Private lift.. Handy phone with free data and international calls back to SG.. Daily housekeeping.. Very good customer service.. Tram, bus, mtr, food all nearby.. I came away totally amazed and impressed..
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SOO van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Room is very spacious
value for money
Very satisfied
Beoordeeld 03 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van Hong Kong
Individuele reizigers
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
excellent
staff location food
Beoordeeld 25 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

POON van Hong Kong
(Echt)paren
1 Slaapkamer Deluxe Suite Hot Deal
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Great seaview
Kitchen, seaview, spacious
It was so far ok, but staff are not so helpful.
Beoordeeld 16 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Franz van Hong Kong
Individuele reizigers
Suite Uitzicht op haven
Ik verbleef één nacht in januari 2015
service appartment
big bath room
i liked to stay there coz of the big bath room and the room size the view from the big window is nice too.....
Beoordeeld 14 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: