Geweldig 8,3
op basis van 626 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 626 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Roman van Rusland
Zakelijke reizigers
Suite met 1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Happy customer
Staff, room, location
Beoordeeld 10 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

changhee van Zuid-Korea
Gezinnen met oudere kinderen
Familiekamer - Min. 3 Nachten
Ik verbleef 6 nachten in april 2015
Great tour
location,kindness,bed
Very nice.
Beoordeeld 07 mei 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
1-slaapkamer Suite
Ik verbleef 5 nachten in april 2015
Nice location, near all the night markets.
Value for money. Staff. Location.
Clean, very helpful staff, quiet and close to the night markets. Not on HK island, but within easy reach via MTR or Big Bus.
Beoordeeld 26 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LOK van Hong Kong
Individuele reizigers
1-slaapkamer Suite
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Worse than I expect
Clean, Neat, TIdy
Beoordeeld 27 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fan van Verenigde Staten
(Echt)paren
Suite met 1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
value, location and comfort
hotel condition, room size and value for money
Hotel location is at the center of Temple street area, which is very convenient for us. MTR and bus stop is near by and price is very reasonable. Like the room size a lot. Will stay again for sure when visit Hongkong!
Beoordeeld 26 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHI-CHONG van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Suite met 1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Valued suite, can cook your own food.
Kitchen. Bed room. Living room.
Beoordeeld 21 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kaoru van Japan
Gezinnen met jonge kinderen
Suite met 1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Friendly staff
Hotel staff, location, room, interior
Every staff I met in the hotel including house keeping staff was so friendly. Room size was actually not as spacious as I expected. Interior was nice and warm. As this hotel is serviced apartment, almost everything is there in the room. It was really nice stay.
Beoordeeld 05 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tjhie van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Familie Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Good
Staff
Beoordeeld 05 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Janus van Singapore
(Echt)paren
Suite met 1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Awesome stay
Location, Staff, Room Standard
We had an awesome 2-night stay at CHI 279. The location is superb as it is just at the door step of temple street(庙街), which is the famous night shopping and food street of Hong Kong. A 3-minute walk brings you to the MTR station (Yau Ma Tei - 油麻地)hence making it highly accessible to almost anywhere you like to go.
Beoordeeld 31 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Loc van Verenigde Staten
(Echt)paren
Suite met 1 Slaapkamer Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Never judge the book by its photos.
Near MRT, near restaurants street
Room is average size. Bathroom is tight. Elevator stop at one floor up ,so you have to carry your huge luggage throught the tight stair. Room is noisy due to poor window acoustic.
Beoordeeld 16 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: