Goed 7,5
op basis van 1740 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1740 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,1
  • Ligging 7,2
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,6
Sorteer op

Louella van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Clean and accommodating
The hotel is very clean, Staffs are accommodating and food is good.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KHIM van Singapore
Individuele reizigers
Superior Kamer (Nieuw Gerenoveerd)
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
It was OK...
Well... if you don't mind the cemetery across the road from the hotel, i guess it is fine. My room window is covered with fostered glass, i can only guess the room is facing it. It's just fine, nothing to shout about.
Beoordeeld 10 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christopher van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Executive Suite (Gratis Wi-Fi)
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good stay, nice room
Facilities good, clean, friendly helpful staff. Breakfast selection poor, so if you value your breakfast highly, stay elsewhere. Otherwise all ok.
Beoordeeld 04 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynette van Singapore
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
not bad value
the rooms are clean and modern, and the handy portable wifi available in each room for free usage to each guest was definitely a plus-point. the location is a little bit out-of-the-way, if you are thinking of getting a taxi, as the main drop-off point for the hotel requires taxis to take a detour - this is quickly resolved by getting taxis to drop you off to the side, but first-timers to this hotel probably wouldnt know.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Australië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2016
NO COMPLAINTS
AS FAR AS HONG KONG BUSINESS HOTELS GO IT WAS GOOD
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yu van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
newly renovated, friendly staff
newly renovated, friendly staff, located just behind a muslin cemetery but all good. regular shuttle works well
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chandan van Sri Lanka
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good breakfast and comfortable room
The Cosmopolitan is a comfortable hotel offering a good breakfast. It was convenient for our one night stay.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hui van Singapore
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Free shutter bus to MTR
not a very convenient location but hotel provide free shutter bus to MTR stations and other locations
Beoordeeld 12 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Madeline van Filipijnen
Groepen
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Shuttle Service
Our stay is basically ok. Though their shuttle service was not in operation due to the typhoon. But we think its not that dangerous to operate even with the Typhoon.There was no heavy rain. Because many guest were looking forward to it going tp the MTR Sration specially to Hing Kong Station where we can have our luggage drop off for In Town Check In.
Beoordeeld 04 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sze van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior Kamer (Nieuw Gerenoveerd)
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Small yet cosy room, but is far from MTR
I would think the location of this hotel is a little bit far from MTR. However, with the price paying at HKG, i would think is worth paying because hotels in HKG are generally more expensive and small. The room is clean and hotel staff are friendly and helpful.
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: