Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 930 beoordelingen
  • Hygiëne 6,4
  • Faciliteiten 4,6
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 6,5
  • Service 6,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,3
Sorteer op

Maria van Filipijnen
Groep
Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Loved the location
The location is accessible and easy to find..
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

April van Filipijnen
Individuele reiziger
Tweepersoons met 1 Tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good
Friendly staff
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TOMMY van Indonesië
Groep
Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
budget hostel & good location
very helpful staff especially John, Deep, Sherrie
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

TOMMY van Indonesië
Groep
Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
budget hostel & good location
very helpful staff especially John , Deep ,Sherrie
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Paul van Filipijnen
Groep
Tweepersoons met 1 Tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Nice Hostel
Nice place to stay in HongKong
Beoordeeld 18 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kriza van Filipijnen
Individuele reiziger
Tweepersoonskamer met 2 Eenpersoonsbedden
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
It was ok
Very good location. But room was very small. Receptionists were very accomodating and friendly. Ate josie was also very helpful.
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUTTHIRAT van Thailand
Individuele reiziger
Eenpersoonskamer met 1 Eenpersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Good location
Located near the shopping center and subway station, easy to find and convenient transportation. But the room is too small.
Beoordeeld 18 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Li van China
Individuele reiziger
Tweepersoons met 1 Tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Everything is fine except its location
Budget hostel is a budget hostel, do not expect too much. Staff is nice and room is small. It is easy to find. Do not suggest to female travellers alone.
Beoordeeld 08 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Tweepersoons met 1 Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Roach infested hellhole! Do not stay here
I stayed here and within 60 minutes I had killed over four roaches. I refused to stay the night and the owner not only wouldn't refund my money but also informed the booking company that I had never showed up -- an act I think to avoid a bad review. Luckily, I had stayed there before and was able to put up this review. There were four roaches crawling around the room and mites busy in the bathroom. Nasty place. Nastier owner.
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mateusz van Polen
(Echt)paar
Tweepersoons met 1 Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in april 2016
Be careful
On the beginning we got a room much different from the picture (almost 2x smaller, without any window). After I showed them the pictures of our booking, they moved us to almost the exact room (much bigger, with window, small table and fridge). So be careful what you get and what you paid for. Besides that the stuff was very friendly and helpful. Chungking mansion is a small city itself. We have never experienced something like this before. There are many hotels, guest houses and hostels on several floors. It's a huge place with a lot of Hindus people. TIP: Eat on the ground flor - Indian food there is tasty and very cheap in comparison to Hong Kong prices.
Beoordeeld 02 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: