Zeer goed 7,7
op basis van 1171 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1171 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,6
  • Ligging 6,7
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Sze van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
quiet area but not convenient , limited facilities
the bed is not comfortable with noise in the mid night
Beoordeeld 16 augustus 2016

Yuchou van Taiwan
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Nice experience
Amazing view and facilities
Beoordeeld 02 augustus 2016

HSIU van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
all is good performance
good
Beoordeeld 02 augustus 2016

Alan van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 17 nachten in juli 2016
Convenient holiday
Ideal for us as family live nearby. No bar is a drawback to chill and entrance has no foyer beyond a settee for 6 so it's really room or outside. Traffic a nightmare as is business area during the day so need to allow time for collection or drop off
Beoordeeld 27 juli 2016

desmon van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
clear and nice to stay
will stay again as easy to go to meet client
Beoordeeld 26 juli 2016

Kin van Macau
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Excellent
I will consider this hotel on my next trip to Hong Kong.
Beoordeeld 25 juli 2016

Josephine van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Nice hotel except the breakfast is not that great.
If your working need you to be in this area, then I would recommend this hotel but if you are traveller for holiday, please don't choose this hotel as there is really nothing for you to look around...Their service and facilities are great except breakfast is not that great.
Beoordeeld 22 juli 2016

Chop van Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Close proximity to MTR, polite staff, great room!
Highly recommended.
Beoordeeld 16 juli 2016

Siyi van China
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Good
Beoordeeld 15 juli 2016

Money van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Bad hardware
The service is good but the hardware should be improved such as the window curtains should be worked, it is a basic! Here is another better choice with lower price in kwun tong. So it is not valuable!
Beoordeeld 12 juli 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: