Zeer goed 7,9
op basis van 4633 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4633 beoordelingen
  • Hygiëne 8,2
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,0
  • Service 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Sandee van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Nice Hotel, great location
Location, Price, service
Service and Location are not compromised by the price that we have paid. Only 5 minutes walk to Jordon MTR, will book this hotel again next time in HKG.
Beoordeeld 12 januari 2015

Chia van Singapore
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
Good Hotel
First, the hotel is acessible by bus no A21 from the airport. You can take the bus A21 from the airport and alight at Nathan Hotel. Eaton Hotel is just next to Nathan Hotel. 2nd, 5 mins walk to MTR.
During our stay, the bed is small for our liking. Therefore, if possible, opt for king size bed.
Beoordeeld 12 januari 2015

Hans van Duitsland
Individuele reizigers
Speciale Aanbieding
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
2015 Stay
Location, Price, Gym
Beoordeeld 11 januari 2015

Kar van Singapore
Groepen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
GOOD LOCATION
GOOD LOCATION, CLOSE TO GOOD FOOD
Beoordeeld 10 januari 2015

Kar van Singapore
Groepen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Convenient location
Convenient location
THE FURNISHING ON SOME FLOORS WERE OLDER THAN OTHERS. SOME OF THE ROOMS HAD BADLY STAINED CARPETS. CHECK IN AND OUT WERE SLOW.
Beoordeeld 10 januari 2015

Chun van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Nice hotel
Location, Cleanliness
We did not dine at the hotel, thus we do not know how to rate it. Other than that, we are happy with our stay ar the hotel.
Beoordeeld 09 januari 2015

Son van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Nice, convenient
Location, cleanliness , nice
Sogood
Beoordeeld 09 januari 2015

Lee van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe Kamer
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
1 among many choices
Location if u want to be in Jordon
Location OK but the rooms are really small. My wife and I each have a big luggage. We have to take turns to open it.
Beoordeeld 09 januari 2015

Chow van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in mei 2012
location
location, clean, friendly staff
nice stay.
Beoordeeld 08 januari 2015

Son van Australië
Groepen
Club
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Nice comfortable and friendly hotel
location,location,location
Happy in general
Beoordeeld 08 januari 2015


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: