Goed 7,5
op basis van 3389 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 3389 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,4
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Kuan van Singapore
Individuele reizigers
Queen or Twin Room with City View with Smartphone
Ik verbleef één nacht in september 2016
A decent place to stay and very value for money
Great location, 3 minutes walk from Wanchai MTR which gives you access to most of the main places (Central, Admirality, Causeway Bay, Tsim Sha Tsui, Mongkok) within 10-20 minutes. There is a free shuttle bus right outside the hotel which brings you to Hong Kong Station for the airport express. Alternatively, you may take a cab (which would only cost about HKD 20-25 on usual traffic) or take the MTR. The room is not huge, but it is too small as well. It has all you need. It also has a good air-conditioner, which is useful during the hot season. The toilet is a little small but still enough to fit a bath tub. There is also a smart phone provided with unlimited 3G data, which you can use it. I didn't use it as I have bought a sim but I think this is really useful. The value of this hotel is definitely way more than the price charged (< HKD600).
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shu van Hong Kong
(Echt)paren
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef één nacht in september 2016
good location
comfort room, good location
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Prashant van India
(Echt)paren
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good budget hotel at best location
Good budget hotel at best location
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CARLOTA van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
Reasoably located in the hert of Hong Kong (Wanchai District)
Simple yet it exceeded my expectations.
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Singapore
Zakelijke reizigers
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
na
na
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eloi van Cambodja
Zakelijke reizigers
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Rooms are hold and not clean
Bathroom was not cleaned
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Feng van China
(Echt)paren
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
good location
toilet was too smaller
Beoordeeld 20 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kian van Singapore
(Echt)paren
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Hotel convenience for traveller.
Great place to move ard n stay.
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

agoda van China
Zakelijke reizigers
Uitzicht op stad Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Very noisy street activities
The hotel is clean and tidy. However the noise proof of room is very bad. The reception gave us a room next to the pantry and noise came from corridor early in the morning. Outside the window there was a bar with noisy drunk people yelling until midnight. Hard to fall asleep.
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Trevor van Zuid-Afrika
Gezinnen met jonge kinderen
Empire Executive Suite met Handy Smartphone
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Perfect place!
Location, value for money, great staff, comfortable beds and pillow, amenities and good breakfast!!!! Hotel easy access from different restaurants and coffee shop....3mins walk from subway....perfect place for us whenever we are in HK.....shopping, leisure or business....
Beoordeeld 18 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: