Geweldig 8,1
op basis van 2768 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2768 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Maypo van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reizigers
Superior Uitzicht op haven
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Check in
At check in I was advised that my room was not ready at 1630 having been travelling all day and could I come back at 2200. I told Katy that it was not acceptable. She advised that a room will be available at 1730. I was given drink voucher and extended late check out.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gareth van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Premier Kamer met Havenzicht
Ik verbleef één nacht in september 2016
Comfortable stay
5 Star hotel at an affordable price.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

carole van Australië
(Echt)paren
Harbor Club Grand Deluxe met uitzicht op de haven
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Weekend in Hong Kong
Great rooms with fantastic views of the harbour. We had use of the executive lounge which was well worth the extra cost. The swimming pool and changing facilities are excellent. Also very close to the MTR station. Overall we had a wonderful weekend.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yim van Hong Kong
(Echt)paren
Superior Uitzicht op haven
Ik verbleef één nacht in september 2016
good service for birthday celebration
staff not passion enough but its very fine for me and good experience with harbour grand.
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Torben van Duitsland
Zakelijke reizigers
Harbor Club Grand Deluxe met uitzicht op de haven
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Enjoyed the stay
From check-in to breakfast we really enjoyed the experience.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sandro van Brazilië
(Echt)paren
Grand Deluxe met uitzicht op de haven
Ik verbleef één nacht in april 2016
Friendly staff
Always good to return to my "home" in HK, Harbour Grand.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sandro van Brazilië
(Echt)paren
Superior Uitzicht op haven
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Comfortable and clean
Clean Rooms and very comfortable.
Beoordeeld 01 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hyeryeoung van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Superior Uitzicht op haven
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Good
Good
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marcel van Zwitserland
(Echt)paren
Deluxe Havenzicht
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Overall happy with our stay
The Hotel is only 5min walk away from the MTR Station Fortress Hill. The room was nice and had a reasonable size. Most (if not all) rooms have sea view respectively harbour view, which is nice. The bathroom is separated from the bed room by a glass pane only. To have privacy you can lower an electrical curtain. In-room dining was excellent but not cheap. Bell service was giving us very helpful tips about where to dine and where to find a doctor. No noise from neighbour rooms (probably good noise insulation).
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Prasert van Thailand
(Echt)paren
Executive met uitzicht op haven
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
The Harbour View is Half Harbour
We booked and paid for "The Harbour View" but the room they gave us was only half harbour view, so disappointed
Beoordeeld 28 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: