Geweldig 8,1
op basis van 1311 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1311 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

shu van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in juli 2016
nice and deserved to go again
good environment and high level of cleanliness
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kevin van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Harbour Grand Kowloon
This is the second time I've stayed and there will definitely be a third. Yes it's not cheap but you are paying for a premium hotel in a premium site with premium staff. Perfect
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yvonne van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Friendly staff,an excellent hotel and fantastic pool
Fantastic rooftop pool with stunning views
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vicky van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Convenience and clean
The location is convenience , it is face to the seaview and the air is fresh too compare to other place that we stay at Hong Kong before.
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Steven van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Havenzicht
Ik verbleef 10 nachten in augustus 2015
Beautiful Hotel
Very pleasant stay, for our business associates and our selves. But i think it would suit much more to the Family or Couples oriented traveler, not because it lacks ability, but its one of those places you want to take in, and remember with someone. Our stay with our associates was amazing, and would love to bring my Family to stay... then we would be able to enjoy all the extras this hotel offers
Beoordeeld 25 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Catherine van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great hotel
Location is a little far from the main shops but there is a free shuttle bus. Then there is easy access to the ferry to Hong Kong island.
Beoordeeld 10 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Hong Kong
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
Dated and smelly room with terrible buffet
hotel upgraded us a non-smoking seaview room, but the room still has smoke smell. Chinese restaurant is ok, but the dinner buffet is expensive. Food were refilled very slow, taste was below average and felt like eating fast food. Selection is limited. Waiters were very slow. No one took our plates and cleaned up our table. It was a Friday night around 8:30pm with only 70% seats occupied... No wonder!
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

May van Singapore
Zakelijke reiziger
Havenzicht
Ik verbleef één nacht in april 2016
Hotel with nice views, friendly staff
Amazing view of the harbour!
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Samantha van Maleisië
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
convenient for business travelers
Everything is ok.
Beoordeeld 18 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ganbat van Mongolië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Nice
Good
Beoordeeld 04 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: