Geweldig 8,3
op basis van 669 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 669 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,6
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op

Michael van Australië
Zakelijke reizigers
G600 LKF Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Great Rooms!
Rooms
Only a short overnight stay but the hotel was very nice and the room was great
Beoordeeld 17 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lancelot van Frankrijk
(Echt)paren
G600 LKF Superior
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Good spot in Lan Kwai Fong
Great location, spacious rooms, nice views from the high floors
Overall pleasant stay. The rooms are quite big by hk standards, the hotel is perfectly located in lan kwai fong. Disappointing we were charged extra for the wifi. Room service is quite slow.
Beoordeeld 06 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nadda van Thailand
Zakelijke reizigers
G600 LKF Superior
Ik verbleef één nacht in september 2015
Good location and services
Location, hotel decoration, services
They have gym and is located in very central area of Lan Kai Fong. Easy to find food
Beoordeeld 04 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

bella van Taiwan
(Echt)paren
G600 LKF Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Good location, friendly staff, average security.
Big room, big bathroom, convenient location
Very good
Beoordeeld 01 oktober 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Singapore
Zakelijke reizigers
G600 LKF Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Nice room decor
Proximity to Central offices
Room decor was nice. Stayed on high floor so had good view. Only issue I have is that they joined 2 single beds to make a king, so can't lie in the middle
Beoordeeld 17 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ma van Filipijnen
(Echt)paren
G600 LKF Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Almost there
Location, location, location
1. The room we stayed in smelled like Cigarette. 2. The room didn't come with wifi. 3. The staff weren't as accommodating.
Beoordeeld 14 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIH van Taiwan
Zakelijke reizigers
Superior tweepersoons
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Good
Clean, location , night life
Beoordeeld 11 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ignatius van Singapore
Zakelijke reizigers
G600 LKF Superior
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Quick Stay
Location
My room was above the street with pubs. I was not able to sleep with all that noise that lasted till 4am.
Beoordeeld 05 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thantawan van Thailand
Individuele reizigers
G600 LKF Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good
The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
Beoordeeld 17 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thantawan van Thailand
Individuele reizigers
G600 LKF Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
I have been impressed by attentive service at Here
The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
Beoordeeld 17 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: