Geweldig 8,1
op basis van 1977 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1977 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,4
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Justin van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe op Premium verdieping
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
i love the handy phone!
will come again! definitely!
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Verdieping Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pui van Hong Kong
(Echt)paren
Deluxe Floor Deluxe Harbour View King or Twin Room
Ik verbleef één nacht in september 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Loh van Singapore
Individuele reizigers
Deluxe op Premium verdieping
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Beoordeeld 08 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

teruhiko van Japan
(Echt)paren
Residence Club Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karla van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Verdieping Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KOK van Singapore
(Echt)paren
Deluxe op Premium verdieping
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
nice
very nice hotel and good location
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sami van Finland
(Echt)paren
Residence Club Deluxe Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

REBECCA van Australië
(Echt)paren
Deluxe op Premium verdieping
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Beoordeeld 02 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YUE van Canada
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe Harbour Suite
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: