Geweldig 8,8
op basis van 129 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 129 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

Anna van Canada
(Echt)paar
Terras Suite
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Amazing stay
Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Beoordeeld 26 juli 2015

Nigal van Macau
Individuele reiziger
Terras Suite
Ik verbleef één nacht in april 2014
Good location, Featured, Comfortable
featured, good location, high tech, nice food
Beoordeeld 04 juni 2015

Jackie van Hong Kong
Individuele reiziger
Zilvermijn Suite- Signature Romantische Huwelijkreiskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2015
a beautiful experience
excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
Beoordeeld 22 februari 2015

Dominic van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Hoeksuite
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Historic & well maintained
The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
Excellent!
Beoordeeld 03 januari 2015

Yan van Hong Kong
Groep
Hoeksuite
Ik verbleef één nacht in februari 2014
Nice view room with terrace
Best view, terrace and ambient
I have an enjoyable stay in hullett house even I have some leaking problem, the counter staff help me a lot and I love the suite so much
Beoordeeld 20 november 2014

Dora van Hong Kong
(Echt)paar
Terras Suite
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
A special treat
Location, rooms and attention to detail.
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Beoordeeld 20 oktober 2014

joonguk van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Terras Suite
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Best hotel ever.
Good location
Best hotel ever at kowloon, HK
Beoordeeld 18 juli 2014

Shun van China
(Echt)paar
Terras Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Not value for money at all
Huge room, balcony
TV not working on the next morning, unfriendly switches in the room, cold breakfast
Beoordeeld 30 juni 2014

Soohyang van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Terras Suite
Ik verbleef één nacht in juni 2014
good location, friendly staff
heritage building, quiet and big room, nice terrace
it was a good memory
Beoordeeld 22 juni 2014

SYAHIDAH van Singapore
Zakelijke reiziger
Hoeksuite
Ik verbleef 3 nachten in april 2014
Fantastic
Staffs were extremely attentive. Hotel was very clean.
It was pleasant. Staffs were extremely helpful.
Beoordeeld 14 mei 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: