Geweldig 8,4
op basis van 3666 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3666 beoordelingen
  • Hygiëne 9,0
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Yiu van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Excellent value
Awesome view, value for money
Beoordeeld 17 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

haitham van Saoedi-Arabië
Gezinnen met jonge kinderen
Kamer met Uitzicht op de Haven
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Good experience
The location of hotel is really disadvantage.otherwise,every thing is good
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tzjiun van Taiwan
Zakelijke reizigers
Kamer met uitzicht op berg
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
very nice.
just perfect.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vireak van Cambodja
Zakelijke reizigers
Kamer met uitzicht op berg
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good for relaxing
Love the view of mountains.. Closed to train station. Away from busy city.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

William van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2016
Excellent hotel all-around: facilities, staff, location, cleanliness
In Hong Kong, getting around in the MTR is the best mode of transportation for oversea visitors - it reaches almost any corners in the city, runs frequently, and directions and stops are clearly marked in English. And hotels that situate close to MTR stations are always the preferred one. Hyatt Regency Sha Tin Hotel is just 3min walk from the University MTR station. From there one can go to all the major spots in the city. It's a bit away from the hustle and bustle of downtown, and is surrounded by a lot of green with a gorgeous view of the Tolo Harbour. Because it's away from the city center, it's more affordable than those in Tsim Sha Tsui, for example. However, with MTR, one can reach TST in less than 30 minutes, and it's a pleasant and easy commute. The staffs are courteous, the facilities including the swimming pool and the gym are well maintained, and the rooms are spacious and clean. Highly recommended.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jasmin van Indonesië
(Echt)paren
Kamer met uitzicht op berg
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Terrible stay!
Beware of bedbugs! Far from everywhere! House keeping staff did not replace all facilities that are used everyday, e.g.: shampoo, bath gel, etc.
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jia van Taiwan
Individuele reizigers
Kamer met uitzicht op berg
Ik verbleef één nacht in september 2016
Relaxation
Cozy, convenient, and comfortable.
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chan van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Kamer met uitzicht op berg
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good resort hotel for family.
Good location: convenient for cycling and hiking. Good swimming pool and gym facilities. Clean and spacious room.
Beoordeeld 31 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Hong Kong
(Echt)paren
Kamer met uitzicht op berg
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Free upgrade to sea view suite
So grateful to enjoy Free Upgrade from mountain view room to sea view suite. The breakfast buffet is great. Worth to try
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Australië
Individuele reizigers
King Kamer met Smartphone en Uitzicht op de Haven
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
great location, super service
will be my first choice while travel to Hong Kong
Beoordeeld 20 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: